Ekonomi Summit 2022
UTELIAISUUS – USKALLUS – UNELMAT

 

Aika: Perjantaina 7.10. klo 16–22.30 (seminaari klo 18-21)
Paikka: Virtuaalisesti etänä tai Vanha ylioppilastalo, Helsinki

 

Ekonomi Summit on Helsingin Ekonomien vuoden päätapahtuma, johon Helsingin Ekonomit toivottaa kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistyksien jäsenet tervetulleiksi mukaan joko paikan päälle Helsinkiin tai virtuaalisesti linjoille. 

 

OHJELMA

16-17.45  Ilmoittautuminen, Tavata-verkostoituminen, ruokailu lähiosallistujille
18.00       Summit-seminaari: UTELIAISUUS / Esa Saarinen
19.20       Väliaika, ohjelmaa virtuaalilavoilla etäosallistujille
19.40       Seminaari jatkuu: USKALLUS / Meeri Koutaniemi & UNELMAT / Emilia Vuorisalmi
21.00       Seminaari päättyy, virtuaalitapahtuma päättyy
21.40       Afterwork, Erinin yksityiskeikka lähiosallistujille
23.00      Lähitapahtuma päättyy

ESIINTYJÄT

UTELIAISUUS: Esa Saarinen, filosofi
Esa Saarinen on aikamme tunnetuin suomalaisfilosofi, joka väitteli filosofian tohtoriksi vain 24-vuotiaana. Esa kuljettaa kuulijat havahtumaan uteliaisuuden ihmeelliseen maailmaan mahdollisuuksineen.
USKALLUS: Meeri Koutaniemi, valokuvaaja ja journalisti
Meeri on tunnettu TV:sta kuvataidetta käsittelevästä sarjastaan Meeri Koutaniemi, Irti kuvasta sekä Arman Alizadin aisaparina Pahan jälkeen -ohjelmasta. Hän vie sanan ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle aktivoitumaan ja tunnistamaan oman potentiaalinsa.
UNELMAT: Emilia Vuorisalmi, lääkäri, yrittäjä ja kirjailija
Emilia on lääkärin uransa ohella lähtenyt rohkeasti ja määrätietoisesti toteuttamaan omia projektejaan, kirjoittanut kirjan ja päätynyt yllättävienkin polkujen kautta toteuttamaan suurimpia unelmiaan.
AFTERWORK: Erin
Erin on laulaja, säveltäjä ja sanoittaja, joka on tunnettu persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan . Hän nousi kuuluisuuteen toisena Nylon Beat -yhtyeen jäsenistä ja on nyttemmin julkaissut sooloalbumeita.

HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE

Ekonomi Summitin hyväntekeväisyyskohde on Suomen Mielenterveys MIELI ry, joka puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summit -lippua kohti yhden euron Mieli ry:lle.  Lahjoitukset kohdennetaan työelämän mielenterveyden edistämiseen.