Ekonomi Summit 2022
UTELIAISUUS – USKALLUS – UNELMAT

 

Aika: Perjantaina 7.10. klo 16–21 (seminaari 18-21)
Paikka: Virtuaalisesti etänä tai Vanha ylioppilastalo, Helsinki

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat eli ekonomiyhteisön jäsenet. Tapahtuma järjestetään nyt  seitsemännen  kerran. Luvassa on jälleen omien alojensa kärkipuhujia, verkostoitumista sekä rentoa ohjelmaa.

PUHUJAT

UTELIAISUUS: Esa Saarinen, filosofi
Esa Saarinen on aikamme tunnetuin suomalaisfilosofi, joka väitteli filosofian tohtoriksi vain 24-vuotiaana. Esa kuljettaa kuulijat havahtumaan uteliasiuuden ihmeelliseen maailmaan mahdollisuuksineen.
USKALLUS: Meeri Koutaniemi, valokuvaaja ja journalisti
Meeri on tunnettu TV:sta kuvataidetta käsittelevästä sarjastaan Meeri Koutaniemi, Irti kuvasta sekä Arman Alizadin aisaparina Pahan jälkeen -ohjelmasta. Hän vie sanan ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle aktivoitumaan ja tunnistamaan oman potentiaalinsa.
UNELMAT: Emilia Vuorisalmi, lääkäri, yrittäjä ja kirjailija
Emilia on lääkärin uransa ohella lähtenyt rohkeasti ja määrätietoisesti toteuttamaan omia projektejaan, kirjoittanut kirjan ja päätynyt yllättävienkin polkujen kautta toteuttamaan suurimpia unelmiaan.
HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE
Ekonomi Summitin hyväntekeväisyyskohde on Suomen Mielenterveys MIELI ry. Lahjoitukset kohdennetaan työelämän mielenterveyden edistämiseen

LIPUNMYYNTI ALKAA 24.8. KLO 12.00