Etätöiden pelastaja on täällä!

Cuckoo Workout muistuttaa sinua pitämään taukoja! Taukotreenisovellus kuukaudeksi veloituksetta käyttöön Helsingin Ekonomien jäsenille, jotka ovat kirjautuneet huhtikuun aikana.

 

Ennätysmäärä suomalaisia toimistotyöläisiä on siirtynyt etätöihin. Etätöissä ergonomia on usein huonompaa kuin toimistolla, joten kehon ja mielen virkeydestä on tärkeää huolehtia jo ennen kuin alkaa kolottaa. Kotiin eristäytyminen voi myös lisätä nopeastikin psyykkistä oireilua kuten jännittyneisyyttä tai yksinäisyyden kokemuksia.

 

Yhteisöllinen tekeminen, kuten yhteisten taukohetkien pitäminen tai leikkimielinen kisaaminen kollegoiden kesken ovat tärkeitä ylläpitämään etätyöläisen työhyvinvointia. “Haluamme auttaa muitakin ehkäisemään kolotuksia ja vahvistamaan yhteisöllisyyttä myös etätöissä, joten tarjoamme nyt kaikille mahdollisuuden kokeilla Cuckoo Workout-sovellusta maksutta kuukauden ajan”, Veera Lehmonen Cuckoo Workoutin toimitusjohtaja paljastaa.

 

Miksi taukoliikuntaan kannattaa panostaa juuri nyt?

 

● Säännölliset taukotreenit ehkäisevät huonojen työasentojen aiheuttamia haittoja
● Yhteinen tekeminen ja leikkimielinen kisailu lisäävät etätyöläisten yhteisöllisyyttä ja vähentävät yksinäisyyden kokemusta yhdistäen etätyöntekijät.
● Stressi ja huoli madaltavat vastustuskykyä. Tavallisten, terveellisten arkirutiinien noudattaminen auttaa lievittämään huolestuttavan tilanteen tai eristyksen aiheuttamaa ahdistusta.

 

Lue lisää ja rekisteröidy täältä:
www.cuckooworkout.com/helsinginekonomit