Hyvinvointia Eri-tavalla

Ekonomi Summit -tapahtumassa osallistujia liikutti Erimoverin Jonna Nakari. Lisäksi osallistujat pääsivät testaamaan hyvinvointiaan Erimoverin hyvinvointipisteellä afterworkin aikana. Erimover on Suomen suurin riippumaton hyvinvointipalveluyhtiö, jonka tavoite on edistää kestävää kehitystä vähentämällä sairauspoissaoloja ja lisäämällä hyvinvointienergiaa.

 

Erimoverin toiminta sai alkunsa rakkaudesta liikuntaan, veteen ja ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen. Visiona oli tarjota liikuntapalveluita kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille, taitotasosta riippumatta.

 

Ekonomi Summitiin osallistunut Erimoverin yksi perustaja Joakim Berndtsson kertoi kokevansa, että monipuolisen liikunnan kautta Erimover pystyy luomaan onnellisuutta ja hyvinvointia. Berndtssonin mukaan Erimover haluaa vaikuttaa tulevaisuudessa siihen, että hyvinvointi- ja liikunta-ala kehittyy yhdeksi arvostetuimmista aloista maailmassa.

 

Erimover kertoo keinoista vähentää sairaisspoissaoloja ja hyvinvointienergian lisäämisestä sekä palveluistaan laajemmin:

 

Työhyvinvointipanostukset nähdään usein ainoastaan keinona vähentää yrityksen sairauspoissaoloja sekä ennenaikaisia eläköitymisiä. Me Erimoverilla haluamme kääntää ajatuksen ylösalaisin! Uskallammekin väittää, että panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, voidaan yrityksessä saavuttaa parempaa henkilöstötuottavuutta, yhteisöllisyyttä, tiimihenkeä, sitoutuneisuutta ja yritysimagoa eli houkuttelevuutta rekrytoinnin, kumppaneiden ja asiakashankinnan näkökulmista. Panostamalla edellä mainittuihin, positiivisiin tekijöihin, sairauspoissaolosäästöt saavutetaan ikään kuin kaupan päällisinä. 

 

Säännöllisyys ja jatkuvuus

 

Oli kyse sitten yksilöstä tai yrityksestä, on hyvinvointipanostuksiin suhtauduttava pitkäjänteisesti. Kuurit, dieetit ja yksittäiset hyvinvointitempaukset voivat tuottaa lyhyellä aikajänteellä kohtuullisia tuloksia, mutta ne kuihtuvat nopeasti ilman säännöllisyyttä, nousujohteisuutta sekä jatkuvuutta.     

 

Terveyttä ja hyvää kuntoa ei siis voida kerryttää varastoon, vaan niiden ylläpitäminen vaatii jatkuvaa huomioimista. Kestävä elintapamuutos edellyttääkin riittävää tietoa, säännöllistä toimintaa sekä riittävää tukea, jotta terveyttä ja työkykyä edistävistä valinnoista muodostuu säännöllisiä rutiineja. Me Erimoverilla perustamme hyvinvointia edistävät palvelumme valmennuksellisuuteen, yksilöllisyyteen, kokonaisvaltaisuuteen ja jatkuvuuteen. Meille työhyvinvointi tarkoittaa yksilön hyvinvointia, pidempää sitoutumista ja rinnalla kulkemista sekä asiakkaan opettamista oman hyvinvointinsa parhaaksi asiantuntijaksi. 

 

Tasalaatuisuus ja luotettavuus

 

LiikuntapalveluyhtiöErimoverinkonseptoimat yli 70 omaa liikuntakonseptia, koulutusyhtiöTrainer4Younkouluttamat 15 000 liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista sekä noin 5000 auktorisoitua (kansallinen APT- ja kansainvälinen EuropeActive -auktorisointi) personal traineria sekä digitaalinenHelt-valmennusalusta ja oma kustannus- ja sisältöyhtiöFitramahdollistavat luotettavien, korkealaatuisten ja tasalaatuisten palveluiden tuottamisen koko maassa. Perustamme kaiken toimintamme vahvaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön sekä kouluttajiemme ja valmentajiemme vankkaan kokemukseen liikunta-, terveys- ja hyvinvointialoilta. Moniammatilliseen asiantuntijatiimiimme kuuluu useita liikuntafysiologeja ja –biologeja, ravitsemusterapeutteja, liikunnanohjaajia, ammattivalmentajia, fysio– ja toimintaterapeutteja, psyykkisiä valmentajia, personal trainereita ja muita hyvinvoinnin ammattilaisia. 

 

Erimoverilaisuus 

 

Erimoverilaisuus tarkoittaa meille mielekästä ja merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on luoda asiakkaillemme edellytykset parempilaatuiseen elämään. Teemme työtämmepositiivisella asenteella,pilke silmäkulmassa ja uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan hyväntuulisella yhteistyöllä – asiakkaan kanssa oppien, kehittyen ja onnistumisista iloiten. 

 

Tervetuloa tutustumaan palvelutarjontaamme! 

 

 

Erimoverin hyvinvointipalvelut kuluttajille:www.erimover.com 

 

1.     Hyvinvointiaiheiset kirjat ja oppaat:www.fitrakauppa.fi 

* Helsingin Ekonomien jäsenenä saat 25 % alennuksen. Koodin löydät uusimmasta jäsenlehdestä!

 

2.     Liikunta- ja hyvinvointialan koulutukset:www.trainer4you.fi 

 

3.     Sup-koulun palvelut:www.summersup.fi/ 

 

4.     Ilmainen hyvinvoinnin tietopankki:  www.trainer4you.fi/tietopankin-esikatselu 

 

5.   Digitaalinen valmennusalusta HELT: www.myhelt.com 

 

 

Erimoverin hyvinvointipalvelut yrityksille ja yhteisöille:

 

1.     Tapahtumaluonteiset palvelut: 

  •       Testit ja mittaukset, luennot, webinaarit ja workshopit, lajikokeilut ja hyvinvointipäivät

2.     Säännölliset, viikko- ja kuukausitason palvelut: 

  •       Wellness-vartti jaWellness -tietoisku, säännöllinen ryhmäliikunta


3.
     Valmennukselliset, pitkäjänteiset palvelut: 

  •       Pienryhmävalmennus japersonaltraining, koulutukset ja hyvinvointihankkeet


4.
     Online-palvelut: 

  •       Verkkovalmennukset, verkkokurssit ja online-koulutukset


5.   Sisällöntuotanto:

  •       Kirjat, oppaat, artikkeli- ja blogituotanto