Joogaa ekonomeille  

Helsingin Ekonomien ja Oh My Goodness -joogastudion keväällä toteuttama ja suosittu onlinejooga saa jatkoa yleisön pyynnöstä.

 

Joogastudion yrittäjä Johannes Laine iloitsee siitä, että keväällä yli sata ekonomia löysi etäjoogan pariin.

 

”Tosi kiva oli aloittaa yhteistyö ekonomien kanssa. Hienoa, että niin moni on lähtenyt joogaamaan ja saanut etätöihin hiukan vaihtelua. Monella varmasti näinä aikoina on ollut haaste lähteä urheilemaan ja liikkumaan sekä pitämään kehosta hyvää huolta. On ollut ilo huomata, kuinka ekonomit ottivat vastaan etäjoogamme”, Laine kertoo.

 

Helsingin Ekonomien ja Oh My Goodnessin yhteistyöstä on vastannut Kehonkohentajat. Kerhon tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää jäsenistön fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Kerho järjestää liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä liikuntaan ja terveelliseen elämäntapaan liittyviä luentoja ja tutustumiskäyntejä.

 

Kehonkohentajien puheenjohtaja Vanessa Olsen on tyytyväinen, että kerhon toiminta jatkui koronasta huolimatta muun muassa etäjoogan merkeissä.

 

”Meillä kehonkohentajilla oli paljon suunnitelmia keväälle, mutta lopulta emme voineet kokoontua ollenkaan ja jouduimme perumaan kaiken. Tilanne oli täysin uusi meille kaikille. Meidän täytyi miettiä koko palvelumme ja mitä haluamme jäsenillemme tarjota täysin uudestaan määrittelemättömäksi ajaksi”, Olsen muistelee kevään tapahtumia.

 

”Oli upea löytää Oh My Goodnesss, paikallinen yritys, joka uuden kriisin keskellä lähti lanseeraamaan etäjooga-palvelua ja jota he innostuivat tarjoamaan myös jäsenillemme erittäin ystävällisellä hinnalla”, hän jatkaa

 

Vanessa Olsen kiittelee yhteistyötä.

 

”Mielestäni etäjooga on ollut monesta syystä onnistunut yhteistyö. Ensinnäkin olemme voineet auttaa paikallista yritystä pinteessä ja tarjota jäsenillemme erittäin edullisesti palvelua, jota he ovat myös toivoneet. Toiseksi tässä uudessa tilanteessa onnistuimme Oh My Goodnessin avulla tarjoamaan palvelun toimistotyöläisille etänä, juuri siellä missä jäsenemme ovat”, hän kertoo.

 

”Toiveemme on jatkaa ja kehittää tätä yhteistyötä ja tarjota Ekonomeille jatkossakin joogaa niin etänä kuin lähiopetuksena.”

 

Lue lisää:

Etäjoogaa ekonomeille: Tunnit vuoden loppuun saakka vain 19 eurolla!

Hyvinvointia joogalla: Joogan viikkotunnit Oh My Goodnessin tiloissa koko syksyksi edullisesti