EHDOKKAAT HALLITUKSEEN esittäytyvät

Kuka päättää sinun ekonomiasioistasi?

 

Helsingin Ekonomien hallitukseen valitaan vuosittain uusia jäseniä johtamaan yhdistystä. Hallituskauden pituus on kolme vuotta. Hallitushaku oli tänä vuonna avoinna 1.6.–13.9. ja määräaikaan mennessä ehdolle asettui 13 Helsingin Ekonomien jäsentä. Tutustu ehdokkaisiin seuraavilla ja valitse, ketä sinä äänestät.

 

Kuka päättää valinnoista ja miten?

Helsingin Ekonomien jäsenet päättävät äänestämällä, ketä hallitukseen valitaan.  Äänestää voi joko ennakkoon tai osallistumalla yhdistyksen sääntömääräiseen kokoukseen. Ennakkoäänestyksen ajankohta alkaa kolme viikkoa ennen sääntömääräistä kokousta ja päättyy kolme päivää ennen sitä.  Sääntömääräinen kokous järjestetään 9.11.2022.  Tutustu ehdokkaisiin ja valitse, kenen toivot päättävän sinun ekonomiasioistasi.

 

 

Hallitukseen ehdolle asettuneet kaudelle 2023–2025

Timo Ahonen

Hei, tässä tarvitaan myös vahvaa kokemusta liike- ja yhteiskuntaelämästä. Olen jo eläkkeellä ja omassa virastossani on kokemusta lähes kaikista liike-elämän alueista eri tehtävistä: hallituksen puheenjohtaja / -jäsen, toimitusjohtaja, markkinointijohtaja, myyntipäällikkö, myyntineuvottelija…

Näen roolini tietona + kokemuksena = arkiviisautena.

Timo P. Kiviaho (50+)

VP global shipping & stewedoring operations, port operations, chief naval designer, Seaport logistics ltd oy

Olen kansainvälisen kaupan ekonomi/KTM HKKK:sta vk 1993, ja toiminut pitkään ulkomailla mm. Kiinassa Nokian pääkonttorin lähettämänä, Singaporessa ja Lontoossa kelluvien suomalaisten innovaatioiden laivahotellien operaatiossa. Viimeiset 15 vuotta olen toiminut kv. merenkulussa/ shipping/port operations tuonnin ja viennin parissa eri tuoteryhmissä. Olen myös toiminut merivoimien sopimussotilaana (subsea mine clearing ops) meriupserina, adjutanttina ja yhteysupseerina nato-maiden laivastoharjoituksissa.

Mottoni vaaleissa: Helsingin satamalle enemmän vientiä ja tuontia.

 

Juha Koikkalainen (55)

Liikkeenjohdon konsultti, Senior Partner at Plenert & Partner Finland, yrittäjä, Gailla Oy

On tärkeää, että hallitusjäsenillä on monipuolinen näkemys ekonomien toimintaympäristöstä sekä ymmärrys ihmisistä työroolien takana. Olen valmis panostamaan hallitustyöhön monipuolisen kokemukseni, näkemykseni tulevasta ja yksilöä kunnioittavan asenteen kaikessa tekemisessä. Jos vain sinä haluat!

LinkedIn

 

Petri Lautjärvi (33)

Kaupallinen johtaja, CCO, Finland Relocation Services Oy

Helsingin Ekonomien hallituksessa voin tuoda moninaista kokemusta verkostomme käyttöön. Taustani perheyrityksessä sekä suurten kansainvälisten verkostojen hallituksessa antavat minulle hyvät mahdollisuudet toimia hallituksessamme rakentavasti sekä laajat ja Suomeen sekä PK-seudulle vaikuttavat trendit huomioiden.

LinkedIn

 

Mikael Malmivaara (30)

Viestintävastaava, Helsingin Yliopisto

Kokenut jokapaikanekonomi. Taustaa eri aloilta ja eri järjestöjen hallituksista.

LInkedIn

 

Meri Mononen-Matias (54)

Sidosryhmäkoordinaattori, Suomen Rauhanliitto ry

Minulla on osaamista ihmisoikeuksista ja yrityksistä, sekä alkuperäiskansoista ja ympäristöstä, konflikteista. Tätä tarvitaan ilmastonmuutoksen haasteissa. Kokemusta on hallitustoiminnasta mm. kirkkovaltuustosta. Uuden oppiminen on kuin happea minulle. Pidän rohkeasti Ekonomit ajan tasalla.

LinkedIn

Laura Myllykoski (35)

Markkinointitoimiston maajohtaja, Trickle Oy

Autan työkseni yrityksiä digitalisoimaan tuotteita ja palveluita sekä kasvattamaan ja skaalaamaan liiketoimintaa markkinoinnin avulla. Suomen Ekonomien jäsenille haluan tarjota enemmän ajankohtaista sisältöä näiltä aihealueilta, vinkkejä työmarkkinoille, sekä tietenkin hyödyllisiä jäsenetuja.

LinkedIN

 

Miia Oulasvirta

Head of Learning, Eduhouse Oy

Olen nopealiikkeinen ja ratkaisukeskeinen tekijätyyppi, jonka yksinkertainen vaalilupaus on saada asioita aikaiseksi, yhdessä tehden. Olen taustaltani KTM ja OTM ja työskentelen kasvuyhtiössä johtotehtävissä. Minulla on monipuolista kokemusta mm. strategiatyöhön osallistumisesta, yritysjärjestelyihin liittyvistä integraatioista, kansainvälisen tiimin rakentamisesta ja vetämisestä ja esihenkilötyöstä. Olen myös toiminut useamman vuoden Helsingin Ekonomien eri kerhojen johtokunnissa sekä saanut muuta kokemusta luottamustehtävistä yhdistyskentällä. Jos arvostat vahvaa näkemystä ja tekemisen meininkiä, äänestä minua!

LinkedIn

 

Minna Pohjola (44)

Henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Taitotalo Oy

Edistän tulevaisuuden osaamisen kehittämistä Suomessa. Sydäntäni lähellä ovat ihmisten johtaminen sekä innostus ja yhdessä oppiminen. Annan hallitustyöskentelyyn monipuolisen kokemukseni henkilöstöjohtamisesta, viestinnästä sekä johtoryhmätyöskentelystä. Tuon mukanani positiivista energiaa!

LInkedIn

Katso Minnan videoterveiset >

 

Hannele Rahkala

Arvoa ja näkyvyyttä ekonomiosaamiselle. Vaikuttamista työelämään. Ammatillista kehittymistä. Vahvoja verkostoja.

LInkedIn

Mikko Saastamoinen (48)

Toimitusjohtaja, Fokus Media Finland Oy

Olen halukas kehittämään Helsingin Ekonomien toimintaa yhä paremmaksi ja tarpeellisemmaksi jäsenilleen. Nykyisin merkittävä osa jäsenistä ei koe saavansa jäsenyydestä riittävästi hyötyä. Toiminta on saatava jäseniä kiinnostavaksi ja heidät pitää saada mukaan toimintaan. Tekoja ja toimintaa.

LinkedIn

 

Anne Turunen (45)

Lehtori, projektipäällikkö, Laurea Amk

Olen pitkäaikainen Helsingin Ekonomien jäsen ja toiminut Työelämätyöryhmässä ja Markkinointiekonomien puheenjohtajana ja johtokunnan jäsenenä usean kauden. Olen valmis panostamaan vahvan järjestöosaamiseni ja innokkuuteni Helsingin Ekonomien hallituksen ja jäsenten hyödyksi. Siviilissä toimin lehtorina ja projektipäällikkönä.

LInkedIn

 

Merja Viljala (68)

Eläkeläinen

Helsingin Ekonomien luottamushenkilö n. 9 v., Järjestö- ja Laskentaekon. Osaamisalueeni tapahtumajärjestämisen lisäksi ovat taloushallinnon kehittäminen ja IT-, toiminnanohjausjärjestelmäprojektien vetäminen. Toivon voivani käyttää osaamis- ja kokemustaustaani Helsingin Ekonomien hallituksessa.

LUPAUS: #tapahtumatkeskiössä

LinkedIn

 

 

Tuleva tapahtuma

 

Helsingin Ekonomien sääntömääräinen kokous

🕠 Keskiviikkona 9.11.2022 klo 17.30 alkaen

📍 Scandic Helsinki Hub, Helsinki tai etänä

ILMOITTAUDU