Viikon webinaarit 28.3.–1.4.2022

Helsingin Ekonomien tulevan viikon webinaarit. Tervetuloa linjoille!

 

Inhimillinen strategia – Strategian jalkauttamisesta sen inhimillistämiseen

29.3.2022 16:30

Strategian pitäisi taata yrityksen menestys tulevaisuudessa. Yritykset ovatkin pullollaan erinomaisia strategioita. Usein kuitenkin unohtuu, ettei strategia yksin tee mitään, vaan mielellä ja sydämellä sitoutuneet ihmiset. Silti vain harva työntekijä innostuu strategiasta tai ymmärtää oman roolinsa siinä. Siksi yrityksen tärkein tehtävä ei ole laatia entistä parempaa strategiaa, vaan saada strategia elämään arjessa, kohtaamisissa ja tunteissa. Strategioita ei pidä jalkauttaa, vaan inhimillistää!

Paula Kilpisen upea uutuus teos Inhimillinen strategia julkaistiin 19.1.2022. Paula tulee nyt Konsuliklubin vieraaksi ja avaa meille kirjassa käsiteltäviä teemoja ja esimerkkejä konkreettisella tavalla.

ILMOITTAUDU

Vaikuttava ja kestävä ääni -workshop

1.4.2022 09:30

Tervetuloa innostavaan ja havainnollistavaan workshopiin äänen toiminnasta, äänen ilmaisukyvyn lisäämisestä sekä äänen voimistamisesta!

Workshopissa keskitytään puhetyön äänellisiin haasteisiin monipuolisin harjoittein: äänentuottoelimistön kireyksien tiedostamiseen ja niiden välttämiseen, äänen tuottoon ja voimistamiseen terveellä tavalla sekä äänen kuuluvuuteen, selkeyteen, miellyttävyyteen ja uskottavuuteen.

Osallistujat saavat myös tietoa äänen toiminnasta, sen hyvinvoinnista huolehtimisesta, äänioireiden tunnistamisesta ja välttämisestä sekä äänenhuollosta erilaisin apuvälinein. Valmennuksen ansiosta osallistujat tuntevat paremmin oman äänensä vahvuudet ja kehityskohteet ja osaavat kehittää sitä halutessaan eteenpäin päivittäisillä harjoitteilla.

ILMOITTAUDU

 

*************************************************************

Missastitko webinaarin? Katso tallenne.

Arkistoon on hiljattain lisätty mm. seuraavat webinaaritallenteet.

– Matka tulevaisuuteen: Helsingin Ekonomien vuosipäiväwebinaari
– Sijoittajan mahdollisuudet ja sudenkuopat 2022
– Yhteisöllisyyden johtamisella sitoutumista työnantajaan

SIIRRY WEBINAARIARKISTOON

*************************************************************

Pikalinkit

Helsingin Ekonomien kaikki tapahtumat ja webinaarit
Suomen Ekonomien sekä muiden paikallisyhdistysten järjestämät webinaarit