Nuoret Ekonomit

Nuoret Ekonomien tarkoituksena on tuoda yhteen pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla asuvat nuoret ja nuorenmieliset ekonomit ja toteuttaa toimintaa, joka kiinnostaa erityisesti uransa alkuvaiheessa olevia. Tarkoitus on myös tarjota vastavalmistuneille ekonomeille helppo väylä tulla mukaan Helsingin Ekonomien kerhotoimintaan.

 

Facebook  | Instagram  LinkedIn  |  Twitter  |  Blogi 

 

Johtokunta 2019

 

Puheenjohtaja

Jori Hurula, nuoretekonomit@heko.fi


Johtokunnan jäsenet

Sara Hellman, Arja Hyvärinen, Niitta Kotsalo, Jonne Sjöholm,  Samuli Vaittinen, Ville Virkkala ja opiskelijajäsen Leevi Wuorenjuuri.

Kiinnostuitko? Lähde mukaan!

 

Löydät tulevat tapahtumamme Facebook-sivultamme, Helsingin Ekonomien tapahtumakalenterista tai voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen nuoretekonomit@heko.fi.

 

Tiesithän, että myös kaikkien kaupunkien kylterit voivat vapaasti osallistua kaikkiin Helsingin Ekonomien tapahtumiin?

 

Mikäli olet kylteri ja haluaisit osallistua tapahtumiimme, voit ilmoittautua Helsingin Ekonomien tapahtumasivulla kyseiseen tapahtumaan Suomen Ekonomien jäsennumerolla kirjautumalla (vain KY:n jäsenet) tai voit laittaa sähköpostia meille osoitteeseen heko@heko.fi (mikä tahansa kylterikaupunki). Mainitse viestissä tapahtuman nimi, yhteystietosi, erityisruokavaliot sekä yliopistosi ja kylteriyhteisösi.

 

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan kerhon johtokuntaan tai työryhmiin, on johtokuntahaku tyypillisesti syksyisin Helsingin Ekonomien sivujen kautta kohdassa Viralliset haut.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiimme ja toimintaamme!