Tähtäimessä hallituspaikka?

Tähtäimessä hallituspaikka?

Oletko tuleva hallitushai, joka etsii näytön paikkaa vai onko kaikki jo koettu ja etsit itsellesi motivoivaa haastetta? Tässä vastaus kumpaankin kysymykseen: Asetu ehdolle Helsingin Ekonomien hallitukseen!

Toimikausi ja koko

Hallituksen jäsenen toimikausi kestää kolme vuotta. Hallituksen koko on 9-12 jäsentä, joista joka vuosi noin kolmannes on erovuorossa.

Ehdolleasettuminen

Kuka tahansa Helsingin Ekonomien jäsenen voi asettua ehdolle hallitukseen. Asetu ehdolle sähköisen lomakkeen kautta 13.9. klo 23.59 mennessä.

Kuka päättää?

Yhdistyksen jäsenet päättävät hallitusvalinnoista äänestämällä. Äänestää voi joko ennakkoon tai yhdistyksen kokouksessa marraskuussa.

——————————————-

Miksi hakeutua hallitukseen?

Helsingin Ekonomien hallitus johtaa yhdistyksen toimintaa puheenjohtajansa, Miikka Luukkosen, johdolla. Hallituksen tehtäviin kuuluvat mm. strategian jalkauttaminen käytännön toimintaan, omaisuuden hoitaminen, talous- ja toimintasuunnitelmien laatiminen sekä yhdistyksen edustaminen. Hallituksen alaisuudessa toimii useita työryhmiä ja 18 kerhoa, joissa toimii noin 160 vapaaehtoistoimintaa toteuttavaa luottamushenkilöä vuosittain. Alta pääset tutustumaan  muutaman hallituslaisen kokemuksiin siitä, miksi hallitukseen kannattaa hakeutua.
Miikka Luukkonen, Head of Business Sales, Nordnet
  • Hallituksen puheenjohtaja, 1. vuosi hallituksessa
  • “Hallitukseen hakeutumalla on mukana tekemässä merkityksellisiä päätöksiä ja avauksia. Hallituksessa pääsee verkostoitumaan alan huippuosaajien kanssa, Hallitustyöskentely tarjoaa myös näköalapaikan ekonomikentän toimintaan ympäri Suomen.”

Kati Isomaa, Kategoriapäällikkö, Wihuri Metro-tukku

  • 2. vuosi hallituksessa
  • “Hallituksessa pääset näköalapaikalle osallistumaan, ideoimaan ja vaikuttamaan Helsingin Ekonomien monipuoliseen toimintaan. Hallituksen sisällä ajatuksia vaihdetaan vapaasti ja laaja-alaisesti, positiivisessa hengessä.”

 

Jori Hurula, HR Partner, Accenture

  • 1. vuosi hallituksessa 
  • “Hallitus on hyvä paikka niin kokeneelle luottamushenkilölle kuin vasta-alkajallekin, sillä meillä on iso ja vahva yhteisö, ja paljon mahdollisuuksia oppia, kehittyä ja jättää oma jälkensä yhteisöön.  Meillä on tekemisen meininki ja teemme merkityksellisiä asioita hyvällä porukalla.”

 

Anne Jääskeläinen, IT-Konsultti 

  • 3. vuosi hallituksessa
  • ”Hallitus on antanut minulle valtavasti näkyä koko Helsingin Ekonomien toimintaan. Hallituksessa voin olla myös mukana kehittämässä ja laajentamassa aktiviteetteja uusiin suuntiin.

Marjo Koistinen, Lehtori, Laurea ammattikorkeakoulu

  • 1. vuosi hallituksessa
  • Hallituksessa pääsee mukaan kivaan porukkaan ja tekemään tärkeitä päätöksiä monella eri alueella.

 

➡ ASETU EHDOLLE TÄSTÄ LINKISTÄ