Hallitus ja työryhmät

Hallitus

Hallitus vastaa puheenjohtajansa johdolla yhdistyksen toiminnasta, kuten esimerkiksi taloudesta, sijoitusvarallisuudesta, strategiasta sekä vaikuttaa päätöksillään huomattavasti myös valtakunnallisiin Suomen Ekonomien linjauksiin.

Miikka Luukkonen, puheenjohtaja

Nordnet, Head of Business Sales

miikka.luukkonen(at)gmail.com

0405647769

Heli Törrönen, 1. varapuheenjohtaja

Customer Experience Director

torronenheli(at)gmail.com

Minna Pohjola, 2. varapuheenjohtaja

Taitotalo, Henkilöstö- ja viestintäjohtaja

minna.pohjola(at)yahoo.com

0458719220

Olli Happonen

Eläkkeellä, Ekonomi, varatuomari

olli.happonen(at)live.com

0458050505

Jori Hurula

Stora Enso, HR Director

jori.hurula(at)gmail.com

 

Marjo Lipasti

Laurea ammattikorkeakoulu, Lehtori

marjo.lipasti(at)outlook.com

0406308429

 

Laura Myllykoski

Trickle Oy, Helsinki Lead

laura(at)trickle.fi

Miia Oulasvirta

moulasvirta(at)gmail.com

0405512702

 

 

Liisa-Johanna Pesonen

Fujitsu Finland Oy, Pääluottamusmies, osaamisen ja kehittämisen konsultti

liisajohanna.pesonen(at)gmail.com

Vesa Putula

vesa.putula(at)gmail.com

0400588927

 

KY ry:n hallituksen edustaja ja Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat hallituksen kokouksiin tuoden esille tuoreita opiskelijanäkökulmia.

Työryhmät

Helsingin Ekonomien hallituksen alaisuudessa toimii vuosittain useita työryhmiä. Työryhmiin haetaan vuosittain uusia Helsingin Ekonomien jäseniä ja kyltereitä.

Apuraha- ja stipendityöryhmä käsittelee apuraha- ja stipendihakemukset. Helsingin Ekonomit jakaa vuosittain apurahoja jäsenille oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon sekä stipendejä suomalaisissa yliopistoissa kauppatieteitä opiskeleville opiskelijoille. Työryhmä käsittelee saapuneet hakemukset ja tekee Helsingin Ekonomien hallitukselle esityksen jaettavista apurahoista ja stipendeistä.

Puheenjohtajana toimii Heli Törrönen. Jäseniä ovat Mirka Laaksonen, Helena Koivisto, Kati Saario, Marianne Satama ja Sari Veijalainen.

Ekonomi Summit -työryhmän tehtävänä on ideoida ja kehittää valtakunnallista huippuseminaaria, joka kerää yhteen Suomen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat (kylterit). Ekonomi Summit järjestetään vuonna 2024 yhdeksättä kertaa.

Työryhmän puheenjohtajana toimii Kati Isomaa. Jäseniä ovat Irene Burmansson, Riikka Ilves, Harriet Karlsson, Laura Närvänen, Henna Sandvik, Timo Saranpää, Aino Törmä ja opiskelijajäsen Petra Wood.

 

 

HEKO-HEKO Hupipäivä -työryhmän tehtävänä on ideoida Helsingin Ekonomien jäsenille HEKO HEKO -Hupipäivä. Vuonna 2023 HEKO-HEKO Hupipäivänä oli kaksi yksityisnäytöstä Sirkus Finlandiassa ja vuonna 2022 HEKO-HEKO Hupipäivänä Linnanmäki oli Helsingin Ekonomien yksityiskäytössä.

Puheenjohtajana toimii Miia Oulasvirta. Jäseniä ovat Kati Isomaa, Satu Nordlund, Allan Malmström, Henna Sandvik, Katja Suonperä, Heidi Tukiainen ja Jukka Virtanen.

Talous- ja rahoitustyöryhmän tarkoituksena on valvoa ja kehittää yhdistyksen omaisuudenhoitoa, taloudenhoitoa, kirjanpitoa ja muuta hallintoa. Lisäksi työryhmän tehtävänä on kehittää Helsingin Ekonomien yrityssuhteita ja muita kumppanuuksia sekä kartoittaa Helsingin Ekonomien toiminnalle uusia rahoituslähteitä.

Puheenjohtajana toimii Miikka Luukkonen. Jäseniä ovat Heikki Ala-Seppälä, Sylvi Haverinen, Carita Holmgren, Pasi Lehtinen, Jenni Muttonen, Timo Pukkala, Timo Saarinen, Martti Siira ja Harri Tilli.

Tulevaisuustyöryhmä kehittää jäsentoimintaa vastaamaan entistä paremmin jäsenten nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Työryhmän toiminta keskittyy mm. yhdistyksen markkinoinnin, viestinnän, toimikuntatoiminnan sekä brändin kehittämiseen.

Puheenjohtajina toimivat Laura Myllykoski ja Lauri Härkönen. Jäseniä ovat Anna Eskelinen, Marjo Hinkkala, Susanna Kauppinen, Tiina Korhonen, Sanna Kujansuu, Marika Leinonen, Aija Noronen, Tuija Pohjonen ja Juho Toivonen.

Muut toimielimet

Helsingin Ekonomien jäsenet vaikuttavat lisäksi Suomen Ekonomien hallituksessa, toimikunnissa, työryhmissä ja verkostoissa.

Lue lisää: Suomen Ekonomien toimielinorganisaatio