Ohjeet

Kuka voi osallistua?

Jokainen Helsingin Ekonomien sekä Suomen Ekonomien kylteriyhteisöjen jäsen voi osallistua jäsentapahtumiin.

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan osoitteessa helsinginekonomit.fi/tapahtumat. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Osallistumismaksu

Osa jäsentapahtumista on maksullisia. Mahdollinen osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa pankkitunnuksesi ja/tai maksukorttisi valmiiksi verkkomaksun suorittamista varten. Ilmoittautuminen maksulliseen tapahtumaan on sitova, eli osallistumismaksua ei palauteta.

Tietojen muuttaminen tai peruutus

Voit muuttaa ilmoittautumistietojasi tai peruuttaa osallistumisesi ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisaika löytyy kunkin tapahtuman tiedoista. Tietoja voi muuttaa kirjautuneena eLoungessa tai vahvistusviestin ”Muokkaa ilmoittautumistietojasi” -linkistä.

No Show -maksu

Mikäli olet ilmoittautunut, mutta estynyt saapumasta tapahtumaan, peru osallistumisesi suoraan järjestelmässä viimeistään 72 tuntia ennen tapahtumaa (ml. tapahtumapäivä). Mikäli perut myöhemmin kuin 72 tuntia ennen tapahtumaa tai jätät saapumatta paikan päälle, lähetetään sinulle 35 euron suuruinen No Show -lasku. No Show -maksu koskee maksuttomia lähitapahtumia.

Opiskelijat

Helsingin Ekonomien järjestämät jäsentapahtumat ovat avoimia kaikille Suomen Ekonomien kylterijäsenille. Ilmoittautumis- ja peruutusehdot koskevat myös opiskelijajäseniä. 

Lähitapahtumassa

Ilmoittaudu järjestäjälle saapuessasi tapahtumaan. Osassa tapahtumia saatetaan kuvata. Jos et halua sinua kuvattavan, kerro siitä tilaisuuden järjestäjälle. Osallistu lähitapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana.

Kysymykset

Helsingin Ekonomien toimisto auttaa ilmoittautumisiin liittyvissä asioissa sähköpostilla ja puhelimitse. Löydät yhteystietomme täältä.

Turvallisemman tilan periaateet

Jokainen Helsingin Ekonomien tapahtumiin osallistuva sitoutuu noudattamaan Helsingin Ekonomien turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu periaatteisiin tästä linkistä.