Tapahtumat

 

Tiedoksi jäsenille / päivitetty 6.4.2020

 

Helsingin Ekonomit kohtauttaa satoja jäseniä viikoittain tapahtumissa. Helsingin Ekonomit estää omalta osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä ja peruu toukokuun loppuun asti kaikki jäsentapahtumat, joissa osallistujia on paikalla. Tilanteen kehittymistä seurataan ja tarvittaessa peruutusjaksoa pidennetään.

 

Osa tapahtumista toteutetaan joko striimeinä, tallenteina tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

 

Tapahtumiin ilmoittautuneille tiedotetaan sähköpostitse ja ilmoittautuneen itse ei tarvitse tehdä toimenpiteitä aiheeseen liittyen. Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla.

Ohjeet

 

Kuka voi osallistua?

Jokainen Helsingin Ekonomien sekä Suomen Ekonomien kylteriyhteisöjen jäsen voi osallistua jäsentapahtumiin.

 

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan osoitteessa helsinginekonomit.fi. Ilmoittautuminen tehdään kirjautuneena jäsenpalveluun. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  

 

Osallistumismaksu

Osa jäsentapahtumista on maksullisia. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa pankkitunnuksesi ja/tai maksukorttisi valmiiksi verkkomaksun suorittamista varten. Ilmoittautuminen maksulliseen tapahtumaan on sitova, eli osallistumismaksua ei palauteta.

 

Tietojen muuttaminen / peruutus

Voit muuttaa ilmoittautumistietojasi / peruuttaa osallistumisesi ilmoittautumisajan sisällä. Tietoja voi muuttaa kirjautuneena jäsenpalveluun tai vahvistusviestin ”Muokkaa ilmoittautumistietojasi” -linkistä.

 

Tapahtumassa

Ilmoittaudu järjestäjälle saapuessasi tapahtumaan. Osassa tapahtumia saatetaan kuvata. Jos et halua sinua kuvattavan, kerro siitä tilaisuuden järjestäjälle.

 

No Show

Mikäli olet ilmoittautunut, mutta estynyt saapumasta tapahtumaan, peru osallistumisesi suoraan järjestelmässä viimeistään kolme vuorokautta (ml. tapahtumapäivä) ennen tapahtumaa. Mikäli perut myöhemmin kuin kolme vuorokautta ennen tapahtumaa tai jätät saapumatta paikan päälle, lähetetään sinulle 35 euron suuruinen no show -lasku.

 

Opiskelijat

Helsingin Ekonomien järjestämät jäsentapahtumat ovat avoimia kaikille Suomen Ekonomien kylterijäsenille. Peruutusehdot koskevat myös opiskelijajäseniä. 

 

Kysymykset

Helsingin Ekonomien toimisto auttaa ilmoittautumisiin liittyvissä asioissa sähköpostilla ja puhelimitse. Löydät yhteystietomme täältä.