Tapahtumat

Ohjeet

 

Kuka voi osallistua?

Jokainen Helsingin Ekonomien sekä Suomen Ekonomien kylteriyhteisöjen jäsen voi osallistua jäsentapahtumiin.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään kirjautuneena jäsenpalveluun. Ilmoittautuminen sulkeutuu kunkin tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänäPaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Osallistumismaksu

Osa jäsentapahtumista on maksullisia (mainitaan ilmoitustekstissä). Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa pankkitunnuksesi ja/tai maksukorttisi valmiiksi verkkomaksun suorittamista varten. Ilmoittautuminen maksulliseen tapahtumaan on sitova, eli osallistumismaksua ei palauteta. 

 

Peruutus

Voit peruuttaa osallistumisesi ilmoittautumisajan sisällä. Peruutus tehdään vahvistusviestin ”Muokkaa ilmoittautumistietojasi” -linkistä.

 

Tapahtumassa

Ilmoittaudu järjestäjälle saapuessasi tapahtumaa. Osassa tapahtumia saatetaan kuvata. Jos et halua sinua kuvattavan, kerro siitä tilaisuuden järjestäjälle.

 

No Show -maksu

Mikäli et saavu paikalle tapahtumaan, etkä ole peruuttanut osallistumistasi, lähetetään sinulle 35 euron suuruinen no show lasku. Maksamaton No Show –lasku johtaa määräaikaiseen estoon ilmoittautua tapahtumiin. Esto on voimassa, kunnes maksu on suoritettu.

 

Opiskelijat

Helsingin Ekonomien järjestämät jäsentapahtumat ovat avoimia kaikille Suomen Ekonomien kylterijäsenille. Opiskelijat ovat tervetulleita verkostoitumaan sekä ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan tapahtumiin. Peruutusehdot koskevat myös opiskelijajäseniä.

 

Kysymykset

Helsingin Ekonomien toimisto auttaa ilmoittautumisiin liittyvissä asioissa sähköpostilla ja puhelimitse. Löydät yhteystietomme täältä.