VOI HYVIN JA MENESTY!

 

Ekonomi Summit 2021
Perjantaina 8.10.

 

 

Ekonomien ja kyltereiden vuoden tapahtuma

 

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat. Tapahtuma järjestetään kuudennen kerran, ja luvassa on jälleen omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä rentoa hauskanpitoa afterworkin merkeissä.

 

Tapahtuma pidetään hybridinä. Voit siis tulla joko paikan päälle Vanhalle ylioppilastalolle tai seurata striimiä etänä.

 

Tapahtuman teema on tänä vuonna hyvinvointi. Tavoitteena on innostaa, oivalluttaa ja inspiroida Sinua voimaan hyvin ja menestymään!

 

 

OHJELMA

 

Perjantaina 8.10.2021

Vanha Ylioppilastalo tai striimi etänä

 

16.00 Ilmoittautuminen ja Brella-verkostoituminen tapahtumapaikalla

18.00 Seminaari alkaa: Arto Ranta-aho ja Maaret Kallio

19.20 Väliaika

19.40 Seminaari jatkuu: Ari Huusela ja Perttu Pölönen

21.00 Seminaari päättyy: Tapahtumapaikalla vapaata verkostoitumista ja verkossa ryhmähuoneohjelmaa

 

 

 

LIPUNMYYNTI AUKEAA 17.8. KLO 10.00

 

 

 

PUHUJISTA

 

Arto Ranta-aho

 

Arto on rohkea radikaali, joka johtaa punk-asenteella Ruohonjuuri Oy:tä. Arton tavoitteena hyvinvoivat ihmiset ja kestävämpi maailma. Arto peräänkuuluttaa oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä ja henkistä ryhtiä. Hän on arvojohtaja, joka johtaa rohkeasti ja arvostaa ympärillään toimivia ihmisiä.

 

Maaret Kallio

 

Maaret on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, tietokirjailija ja työnohjaaja. Maaret haluaa auttaa tuottamalla ymmärrystä ihmismielen ja ihmissuhteiden mutkaisuuksiin. Maaretin mukaan mielentaidot ovat hyvän elämän rakentumisessa mitä keskeisimpiä, mutta usein sivuutettuja tai kohtuuttomin odotuksin ladattuja.

 

Ari Huusela

 

Ari on yksinpurjehtija, joka teki pohjoismaista purjehdushistoriaa osallistumalla Vendée Globe -maailmanympäripurjehduskilpailuun 2020-21. Kilpailu purjehdittiin ilman pysähdyksiä ja ulkopuolista huoltoa. Maalin Ari saavutti 116 päivän ja 18 tunnin jälkeen. Ammatiltaan Ari on lentokapteeni.

 

Perttu Pölönen

 

Perttu on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on mm. keksinyt Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut myyntimenestyksiksi nousseet kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit.

Ekonomi Summit 2018 Vanhalla Ylioppilastalolla

 

Video: Jarkko Louhelainen