Ekonomi Summit goes virtual!

Pe 23.10.2020

 

Ekonomi Summit on Helsingin Ekonomien vuoden päätapahtuma, johon ekonomiyhteisön jokainen ekonomi ja opiskelija on tervetullut innostumaan, oivaltamaan ja inspiroitumaan sekä verkostoitumaan. Kaikki tämä tänä vuonna virtuaalisesti!

 

 

OHJELMA

 

Brella-virtuaaliverkostoitumista. Lue tästä miten brellaus toimii.

 

Klo 16.30 Seminaari alkaa – teemana DATA

    • Tulevaisuus
    • Arvonluonti
    • Hyvinvointi
    • Etiikka

Klo 18.30 Peter Nymanin Talk Show: puhujien paneeli

 

Klo 19.15 Seminaari päättyy

 

Brella-virtuaaliverkostoitumista

 

Ilmoittautuneille on lähetetty liittymislinkki seminaariin sähköpostilla.

 

Terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla, joten Ekonomi Summit järjestetään alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen virtuaalisesti. Poistimme myös tapahtuman osallistumismaksun, koska haluamme mahdollistaa mahdollisimman monen ekonomin ja kylterin osallistumisen tapahtumaan myös poikkeuksellisessa tilanteessa.

 

Tapahtuma on maksuton.

 

Puhujat

Mika Aaltonen on kauppatieteiden tohtori, tulevaisuuden tutkija ja ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti. Hän on konsultoinut useiden maiden hallituksia ja suuryritysten johtoa ympäri maailmaa. Mika on myös kirjoittanut 15 kirjaa ja yli 100 artikkelia yhteiskunnan muutoksesta, ennakoinnista, kompleksisuudesta ja päätöksenteosta.

 

Annu Nieminen on The Upright Projectin perustaja ja toimitusjohtaja. The Upright Project arvioi tekoälyn avulla yritystoiminnan vaikutuksia ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan.

 

Ilkka Korhonen on Firstbeatin teknologiajohtaja ja hyvinvointiteknologian tutkija. Firstbeat on hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden analytiikkaa kehittävä yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa yksilöitä, yrityksiä ja urheilujoukkueita johtamaan suorituskykyä ja hyvinvointia.

 

Antti Kivelä johtaa Sitran Uudistumiskyky-teemaa. Teema-alueen tavoitteena on parantaa Suomen ja suomalaisten uudistumiskykyä ja -halua suomalaisen yhteiskunnan kilpailukyvyn ja resilienssin varmistamiseksi.

 

 

BRELLA-virtuaaliverkostoituminen

 

Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus verkostoitua virtuaalisesti one-to-one pikatapaamisten muodossa muiden osallistujien kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat käyttöönsä Brella-työkalun, jolla voi etsiä yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakavia ihmisiä, sopia tapaamisia ja tavata heidät yhdellä napin painalluksella omalta koneelta tai mobiililaitteelta käsin. Hoida Ekonomi Summitissa jopa kymmeniä tapaamisia.

 

Brellassa voit sopia tapaamisia Suomen Ekonomien asiantuntijoiden (mm. uravalmentajat) kanssa. Myös Helsingin Ekonomien hallituksen jäsenet ovat tavattavissa virtuaalisesti.

 

Lue tästä miten brellaus toimii.

 

 

Tapahtuman hyväntekeväisyyskohde

 

 

Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-hanke on Ekonomi Summitin hyväntekeväisyyskohde. Vamos tukee 16-29-vuotiaita nuoria kohti koulu- ja työelämää. Vamoksen asiantuntijat ovat tavattavissa virtuaalisesti Brellassa.