VOI HYVIN JA MENESTY!

 

Ekonomi Summit 2021
Perjantaina 8.10.

 

 

Ekonomien ja kyltereiden vuoden tapahtuma

 

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat eli ekonomiyhteisön jäsenet. Tapahtuma järjestetään kuudennen kerran. Luvassa on jälleen omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä rentoa ohjelmaa.

 

Tapahtuman teema on tänä vuonna hyvinvointi.

 

 

OHJELMA

 

Perjantaina 8.10.2021

Virtuaalisesti etänä tai Vanha ylioppilastalo, Helsinki

 

16.30 Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla

18.00 Seminaari alkaa: Myöhemmin julkistettava puhuja  ja Maaret Kallio

19.20 Väliaika

19.40 Seminaari jatkuu: Ari Huusela ja Perttu Pölönen

21.00 Seminaari päättyy

 

 

 

ILMOITTAUDU

 

 

 

PUHUJISTA

 

ROHKEUS: Julkistetaan myöhemmin

 

 

 

TASAPAINO: Maaret Kallio

 

Maaret on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, tietokirjailija ja työnohjaaja. Maaret haluaa auttaa tuottamalla ymmärrystä ihmismielen ja ihmissuhteiden mutkaisuuksiin. Maaretin mukaan mielentaidot ovat hyvän elämän rakentumisessa mitä keskeisimpiä, mutta usein sivuutettuja tai kohtuuttomin odotuksin ladattuja.

 

UNELMAT: Ari Huusela

 

Ari on yksinpurjehtija, joka teki pohjoismaista purjehdushistoriaa osallistumalla Vendée Globe -maailmanympäripurjehduskilpailuun 2020-21. Kilpailu purjehdittiin ilman pysähdyksiä ja ulkopuolista huoltoa. Maalin Ari saavutti 116 päivän ja 18 tunnin jälkeen. Ammatiltaan Ari on lentokapteeni.

 

MENESTYS: Perttu Pölönen

 

Perttu on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on mm. keksinyt Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut myyntimenestyksiksi nousseet kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit.

Ekonomi Summitin yhteistyökumppani

 

 

Suomen edullisin henkivakuutus

 

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat Kalevan tarjoaman Primus-henkivakuutuksen itsellesi ja puolisollesi tuntuvalla jäsenalennuksella. Ekonomiyhteisön jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa Suomen edullisin henkivakuutus* jopa 61 % normaalihintoja edullisemmin. Liiton kautta henkivakuutuksen ottaneet Ekonomit ovat säästäneet keskimäärin 470 euroa henkivakuutuksen hinnassa.

 

*Henkivakuutuksen hintavertailu, Innolink 11/2020. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.