EKONOMI SUMMIT 2019

 

 

Aika: Pe 4.10. klo 15.00 – 22.00
Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki
Hinta: 30 eur

 

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat. Luvassa on omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä hauskanpitoa afterworkin merkeissä. Tapahtuma innostaa, oivalluttaa ja inspiroi tänä vuonna kestävän kehityksen teeman alla.

 

Huippusuosittu tapahtuma myydään nopeasti loppuun. Varmista paikkasi nyt!

 

 

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu>

 

 

OHJELMA

 

 

15.00 TAPAHTUMA ALKAA

Ilmoittautuminen, välipala, Brella-verkostoituminen

 

16.30 SEMINAARI

 

 

Kati Ihamäki: Vastuullisuus
Vastuullisuudella voittoa?

 

Madventures, Riku ja Tunna: Yhteisö
Kuka ei kuulu joukkoon?

 

Pata Degerman: Ympäristö
Voimmeko vielä pelastaa maailman?

 

 

18.30 AFTERWORK

Iltapala, Brella-verkostoituminen ja  yksityiskeikka

 

Tapahtuman houstaa Ronja Salmi ja aftereilla viihdyttää Osmo Ikonen.

 

 

PUHUJAT

 

Ekonomi Summitin teemana on tänä vuonna kestävä kehitys, jota tarkastellaan taloudellisesta, sosiaalisesta ja ekologisesta näkökulmasta.

 

Kestävän kehityksen ammattilainen Kati Ihamäki työskentelee OP Ryhmän brändi- ja yritysvastuujohtajana ja vaikuttaa Keskuskauppakamarin vastuullisuuslautakunnassa ja YK:n Global Compact Suomen hallituksessa. Katilla on myös pitkä ura takanaan Finnairilla, jossa hän toimi kestävän kehityksen johtajana.

 

Kansainväliset seikkailijat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan televisio-ohjelmista Madventures ja Docventures. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa ja medianäkyvyytensä monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle, kuten syrjäytymiselle.

 

Patrick “Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Hän on käynyt paikoissa, joissa kukaan ei ole koskaan aiemmin käynyt sekä todistanut läheltä ilmastonmuutoksen rajuja vaikutuksia. Pata on ottanut elämäntehtäväkseen kertoa näkemästään ja puhua kestävän kehityksen puolesta.

 

Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summitin lippua kohti yhden euron Helsingin Diakonissalaitoksen Vamosnuorille, joka tukee nuoria koulutukseen ja työelämään.