EKONOMI SUMMIT 2019

 

 

Aika: Pe 4.10. klo 15.00 – 22.00
Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki
Hinta: 30 eur

 

Ekonomi Summit on huippuseminaari ekonomeille ja kauppatieteiden opiskelijoille.  Tapahtuma järjestetään nyt neljännen kerran. Luvassa on innostavia, oivalluttavia ja  inspiroivia puhujia, kohdennettua Brella-verkostoitumista sekä afterwork-tunnelmaa.

 

 

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu>

 

 

OHJELMA

 

15.00 – 16.30     Ilmoittautuminen, Brella-verkostoitumista, välipala

16.30 – 18.30     Seminaari

 

Kati Ihamäki: Vastuullisuudella voittoa?

Riku & Tunna: Kuka ei kuulu joukkoon?

Pata Degerman: Voimmeko vielä pelastaa maailman?

 

18.30 – 22.00     Afterwork: Brella-verkostoitumista, iltapala, musiikkia ja rentoa illanviettoa

 

Tapahtuman houstaa Ronja Salmi ja aftereilla viihdyttää Osmo Ikonen.

 

PUHUJAT

 

Ekonomi Summitin teemana on tänä vuonna kestävä kehitys, jota tarkastellaan taloudellisesta, sosiaalisesta ja ekologisesta näkökulmasta.

 

Kestävän kehityksen ammattilainen Kati Ihamäki työskentelee OP Ryhmän brändi- ja yritysvastuujohtajana ja vaikuttaa Keskuskauppakamarin vastuullisuuslautakunnassa ja YK:n Global Compact Suomen hallituksessa. Katilla on myös pitkä ura takanaan Finnairilla, jossa hän toimi kestävän kehityksen johtajana.

 

Kansainväliset seikkailijat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan televisio-ohjelmista Madventures ja Docventures. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa ja medianäkyvyytensä monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle, kuten syrjäytymiselle.

 

Patrick “Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Hän on käynyt paikoissa, joissa kukaan ei ole koskaan aiemmin käynyt sekä todistanut läheltä ilmastonmuutoksen rajuja vaikutuksia. Pata on ottanut elämäntehtäväkseen kertoa näkemästään ja puhua kestävän kehityksen puolesta.

 

Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summitin lippua kohti yhden euron Helsingin Diakonissalaitoksen Vamosnuorille, joka tukee nuoria koulutukseen ja työelämään.