Ekonomi Summit 2021
Voi hyvin ja menesty!

Aika: Perjantaina 8.10. klo 18–21
Paikka: Virtuaalisesti etänä tai Vanha Ylioppilastalo, Helsinki

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat eli ekonomiyhteisön jäsenet. Tapahtuma järjestetään kuudennen kerran. Luvassa on jälleen omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä rentoa ohjelmaa.

Tapahtuman teema on tänä vuonna hyvinvointi.

 

Ohjelma

 

16.30 Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla

18.00 Seminaari alkaa: Heidi Jaara ja Maaret Kallio

19.20 Väliaika

19.40 Seminaari jatkuu: Ari Huusela ja Perttu Pölönen

21.00 Seminaari päättyy

Tapahtuman juontaa Marco Bjurström.

Ekonomi Summitin hyväntekeväisyyskohde

Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summit -lippua kohti yhden euron Mieli ry:lle.

Haastamme ekonomit, kylterit ja sidosryhmät mukaan tekemään hyvää. Tee oma lahjoituksesi Ekonomi Summit -pottiin, joka kohdennetaan työelämän mielenterveyden edistämiseen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja seuraa ohjeita. Yksikin euro on askel kohden terveempää huomista.

Puhujat

ROHKEUS: Heidi Jaara, toimitusjohtaja ja yrittäjä
Heidi on toimitusjohtaja ja Balmuir-brändin luonut yrittäjä. Nokialla pitkän uran luonut Heidi teki urallaan rohkean täyskäännöksen ja perusti ylellisyystuotteisiin keskittyvän yrityksen. Nykyään hänen yrityksensä tuotteita käyttävät mm. Ruotsin kuningasperheen jäsenet ja maailmankuulut laulajat ja elokuvatähdet. Koulutukseltaan Heidi on ekonomi.
TASAPAINO: Maaret Kallio
Maaret on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, tietokirjailija ja työnohjaaja. Maaret haluaa auttaa tuottamalla ymmärrystä ihmismielen ja ihmissuhteiden mutkaisuuksiin. Maaretin mukaan mielentaidot ovat hyvän elämän rakentumisessa mitä keskeisimpiä, mutta usein sivuutettuja tai kohtuuttomin odotuksin ladattuja.
UNELMAT: Ari Huusela
Ari on yksinpurjehtija, joka teki pohjoismaista purjehdushistoriaa osallistumalla Vendée Globe -maailmanympäripurjehduskilpailuun 2020-21. Kilpailu purjehdittiin ilman pysähdyksiä ja ulkopuolista huoltoa. Maalin Ari saavutti 116 päivän ja 18 tunnin jälkeen. Ammatiltaan Ari on lentokapteeni.
MENESTYS: Perttu Pölönen
Perttu on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on mm. keksinyt Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut myyntimenestyksiksi nousseet kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit.
Yhteistyössä
Kaleva

Hyödynnä jäsenetusi – säästät satoja euroja vuodessa!

Suomen edullisin henkivakuutus: jatkuva 62,6% alennus jäsenille. Jo ostaneet ekonomit säästävät vuosittain keskimäärin 470 euroa. Vakuutuksen saat voimaan heti. kalevavakuutus.fi

Esport

Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus.

Yritys tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita Espoossa ja Helsingissä yhteensä viidessä liikuntakeskuksessa. esport.fi