Ekonomi Summit 2023

ONNI – ILO

 

Ekonomi Summit on Helsingin Ekonomien vuoden päätapahtuma, johon Helsingin Ekonomit toivottaa kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistyksien jäsenet tervetulleiksi mukaan joko paikan päälle Helsinkiin tai virtuaalisesti linjoille. Ekonomi Summit järjestetään nyt jo kahdeksatta kertaa. Vuosien varrella Ekonomi Summit on mahdollistanut tuhansia kohtaamisia ja lukuisia innostumisen ja inspiraation lähteitä. 

Aika: Perjantaina 22.9.2023
Paikka: Virtuaalisesti etänä (klo 18-21) tai Koskenranta, Helsinki (klo 16-22)

Julkistamme vuoden 2023 puhujat ja afterwork-keikan esiintyjän kesäkuun alussa. 

💡  Sukella edellisvuosien tunnelmiin tallenteiden kautta odottaessasi tämän vuoden tapahtuman ilmoittautumisen aukeamista.

HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE

Ekonomi Summitin hyväntekeväisyyskohde on Suomen Mielenterveys MIELI ry, joka puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summit -lippua kohti yhden euron Mieli ry:lle ja haastaa myös ekonomit, kylterit ja yhteistyökumppanit mukaan tekemään hyvää.  Lahjoitukset kohdennetaan työelämän mielenterveyden edistämiseen.

 

YHTEISTYÖSSÄ

Akavan jäsenliiton jäsenenä ja opiskelijajäsenenä nautit tuntuvista eduista. Danske Bankin asuntolaina joustaa elämäsi mukana, ja autamme löytämään juuri sinulle oikean tavan säästää ja sijoittaa. Saat meiltä laina-arvion nopeasti, asiakkaaksemme tulet helposti verkossa. Hoidamme myös pankin vaihdon puolestasi, eikä sinun tarvitse nähdä turhaa vaivaa. www.danskebank.fi/akava