Oona Matinpalo ja Tanja Piha Helsingin Ekonomien varapuheenjohtajiksi

Helsingin Ekonomien hallitus valitsi tiistaina 12.1.2021 yhdistykselle kaksi varapuheenjohtajaa. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Oona Matinpalo ja toiseksi Tanja Piha.

 

”Haluan tuoda toimintaamme näkyvämmäksi ja koen tässä yhteistyön merkityksen tärkeäksi. Omalle vastuulleni ensimmäisenä varapuheenjohtajana kuuluu yhteistyö ulkoisien sidosryhmien kanssa, ml. Ekonomi Puheenjohtajien Verkosto (EPV) ja Kylteri Puheenjohtajien Verkosto (KPV). En malta odottaa, että pääsen vaihtamaan ajatuksia muiden ekonomien ja kylterien kanssa toimintamme tulevaisuudesta”, Matinpalo sanoo.

 

Tanja Piha odottaa innolla entistä tiiviimpää yhteistyötä ekonomien kanssa.

 

”Meillä on fantastinen verkosto osaavia ammattilaisia ja haluan tehdä suurella sydämellä töitä sen eteen, että yhteistyömme meidän kaikkien ekonomien kesken tiivistyy entisestään. Tulemme tällä hallituskaudella terävöittämään Helsingin Ekonomien some-strategiaa ja omalta osaltani tuon panokseni tähän työhön”, hän sanoo.

 

Oona Matinpalo aloitti tammikuussa kolmannen vuoden Helsingin Ekonomien hallituksessa. Hän on toiminut myös Ekonomi Summit -työryhmän puheenjohtajana.

 

Tanja Piha on toista vuotta hallituksessa ja hän vaikuttaa talous- ja rahoitustyöryhmän puheenjohtajana. Piha työskentelee Greenstepin Chief Inspirational Officerina myyden talous-ja HR-palveluita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

 

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Jukka-Pekka Kokkonen.

 

 

Oona Matinpalo

Tanja Piha

 

LinkedIn:

Oona Matinpalo

Tanja Piha