Pääsiäisviikon webinaarit ja lähitapahtumat 11.4.– 15.4.2022

Helsingin Ekonomien tulevan viikon webinaarit ja lähitapahtumat.

 

Tutustuminen Aalto-yliopistoon ja uuteen kauppakorkeakouluun Otaniemessä

11.4.2022 14:00

Lähitapahtuma

Tervetuloa tutustumaan Aalto-yliopistoon Otaniemessä sekä kuulemaan, miten Kauppakorkeakoulun, Teknillisen korkeakoulun ja Taideteollisen korkeakoulun yhteistyö on Aalto-yliopiston kymmenvuotisen taipaleen aikana sujunut.

Puhujina ovat Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki ja ulkoisten suhteiden päällikkö Jonna Söderholm. Tilaisuuden aluksi on kahvitarjoilu talon ala-aulassa. Pääsemme tutustumaan myös Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun talokierroksilla.

.

ILMOITTAUDU

DEI 2022: yhdenvertaisuus ja tasa-arvo osana yritysvastuuta

12.4.2022 08:00

Webinaari

Mikä on yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon tilanne tällä hetkellä yrityksissä? Miten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa voidaan edistää ja mitä niillä saavutetaan yritysmaailmassa?

Näihin kysymyksiin vastaa Elina Nikulainen, joka on työskennellyt 15 vuotta tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden parissa tasa-arvoa edistävien kansalaisjärjestöjen johdossa, neuvonantajana sekä ohjelmapäällikkönä YK:lla sekä someaktivistina. Hänen työnsä on pohjannut intersektionaalisesti feministisen periaatteiden tuomiseen käytäntöön. Tällä hetkellä Nikulainen työskentelee yrittäjänä ja tukee järjestöjä, ministeriöitä ja yrityksiä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

ILMOITTAUDU

 

Villa Gyllenberg – Signe ja Ane Gyllenberg -säätiön taide- ja kotimuseo

7.4.2022 16:00

Lähitapahtuma

Länsi-Helsingissä Kuusisaaressa sijaitseva Villa Gyllenberg on avattu helmikuussa mittavan peruskorjauksen ja laajennuksen jälkeen. Museo on tullut monelle tutuksi poikkeuksellisen taidekokoelmansa ansiosta. Taide- ja kotimuseossa on voinut parhaimmillaan ihailla yhtä aikaa kymmeniä Helene Schjerfbeckin (1862–1946) teoksia. Kaikkiaan taidekokoelmassa on runsaat 400 teosta 1750-luvulta 1970-luvulle ja esinekokoelmassa noin tuhat esinettä.

ILMOITTAUDU

 

*************************************************************

Missastitko webinaarin? Katso tallenne.

Arkistoon on hiljattain lisätty mm. seuraavat webinaaritallenteet.

– Inhimillinen strategia – strategian jalkauttamisesta sen inhimillistämiseen
– Kuinka lisätä muutosjoustavuutta?

SIIRRY WEBINAARIARKISTOON

*************************************************************

Pikalinkit

Helsingin Ekonomien kaikki tapahtumat ja webinaarit
Suomen Ekonomien sekä muiden paikallisyhdistysten järjestämät webinaarit