Nuoret koulu- ja työpoluille Vamoksen avulla

Helsingin Ekonomit ja Diakonissalaitoksen Vamos yhteistyössä Ekonomi Summitissa.

 

Helsingin Ekonomit järjestää vuosittaisen, valtakunnallisen Ekonomi Summitin Helsingin Kulttuuritalolla 4.10. Diakonissalaitoksen Vamos- hanke on tapahtuman yhteistyökumppani. Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summitin lippua kohti yhden euron Vamokselle.

 

Ekonomi Summitissa julkistetaan Diakonissalaitoksen joulukampanja, Syy Elää, joka kerää yritysten ja yhteisöjen varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille

 

Syy elää -joulukampanjassa oman tarinansa kertoo vamosnuori Kati. Katin elämä oli menossa aika solmuun, kunnes hän löysi Vamoksesta itselleen sopivaa tukea elämään kiinnittymiseen. Ronja Salmi haastattelee Kulttuuritalon alalavalla Katia klo 19.

 

– Katin tarina on koskettava. Yhdessä syntyy pikkuhiljaa luottamus ja saamme olla nuoren kanssa todistamassa ihmettä, kun tie työ- ja opiskelupoluille löytyy. Nuoret ovat löytäneet Vamoksen ja palveluun joutuu valitettavasti jopa jonottamaan. Tarvitsemme lisää valmentajia, ammattilaisia työhön ja siksi keräämme varoja, sanoo Iiris Kivimäki, Diakonissalaitokseen varainhankinnan asiantuntija.

 

– Haluamme kiittää Helsingin Ekonomeja tuesta ja tilaisuudesta tulla esittelemään toimintaamme vieraille tapahtuman aikana. Vamos tekee niin paljon hyvää, että tätä toimintaa on mahtavaa olla esittelemässä, sanoo asiakkuuspäällikkö Katri Angeria.

 

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat. Luvassa on omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä hauskanpitoa afterworkin merkeissä. Tapahtuma innostaa, oivalluttaa ja inspiroi tänä vuonna kestävän kehityksen teemalla.

 

Ekonomi Summit
Aika: Pe 4.10. klo 15-22
Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki

Lisätiedot ja liput: ekonomisummit.fi