Viikon webinaarit 1.11.–7.11.2021

Tässä Helsingin Ekonomien tulevan viikon webinaarit. Tervetuloa linjoille!

 

Näin haet Helsingin Ekonomien kerhojen johtokuntiin
Ti 2.11. klo 8–8.30

Kiinnostaako sinua luottamushenkilötoiminta Helsingin Ekonomien kerhojohtokunnissa? Kerhoihin haetaan uusia johtokuntien jäseniä kaudelle 2022–23. Tässä webinaarissa kerromme, millaista kerhojohtokuntatyöskentely on ja miten niihin voi hakea.

ILMOITTAUDU

 

Katsaus koronan vaikutuksista Suomen talouteen
Ti 2.11. klo 17.30–19.30

Tervetuloa kuulemaan katsaus koronan vaikutuksista Suomen talouteen sekä talouden tulevaisuuden näkymiä. Kun koronauutisia tulee ovista ja ikkunoista, on vaikea saada kokonaiskuvaa siitä, missä ja minne ollaan menossa. Webinaarin tarkoituksena on saada selkokielistä raamitusta aiheeseen.

Helsingin kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen alustaa illan, jonka jälkeen Akavan pääekonomisti Pasi Sorjonen esittelee koronan vaikutuksia Suomessa eri toimialojen näkökulmasta.

ILMOITTAUDU

 

Muotoiluajattelu ja design-menetelmät liiketoiminnan kehittämisessä
Ke 3.11. klo 8.30–10.30

Mitä on muotoiluajattelu? Miten palvelumuotoilu eroaa liiketoimintamuotoilusta? Miksi liiketoiminnan kehittämisessä kannattaa hyödyntää muotoiluajattelua ja design-menetelmiä? Miten Suomen Vuokranantajat hyödynsivät muotoilua digistrategiassa?

Palvelumuotoiluosaamisen saloihin meidät johdattavat Legendium Oy:n johtava palvelumuotoilija Mari Unhonen ja Suomen Vuokranantajat ry:n viestintäjohtaja Liina Länsiluoto.

ILMOITTAUDU

 

Sijoitusgurun vinkit: Vastuullisella sijoittamisella ylituottoa
To 4.11. klo 17–18

Tule kuuntelemaan vastuullisen sijoittamisen gurua ja tietokirjailija Tiina Landauta. Hän kertoo, kuinka vastuullisella sijoittamisella voidaan saavuttaa ylituottoa.

ILMOITTAUDU

 

Marraskuun etäklubi: Verkostoitumista ja ammatillista inspiraatiota
Pe 5.11. klo 15–15.45

Ekonominaiset järjestää jälleen vapaamuotoisen etäklubin, jossa verkostoidutaan ja haetaan ammatillista inspiraatiota. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Tapahtuma toteutetaan Zoomilla. Jatketaan yhdessä tämän tapahtuman kehittämistä, olisiko tällainen etäklubi paikka, jossa voisimme verkostoitua ilman isompaa agendaa. Olisi kiva, jos haluat jakaa kivoja viikonloppusuunnitelmiasi tai jonkun muun hauskan asian. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU


PIKALINKIT:

Helsingin Ekonomien kaikki tapahtumat ja webinaarit
Suomen Ekonomien sekä muiden paikallisyhdistysten järjestämät webinaarit