Viikon webinaarit 25.10.–29.10.2021

Tässä Helsingin Ekonomien tulevan viikon webinaarit, joihin kaikki ekonomi- ja kylteriyhteisöjen jäsenet voivat osallistua. Tervetuloa linjoille!

 

Kasvuyrityksen johtamisen haasteet: Case Auntie
Ke 27.10. klo 17.30

Millaista on arki kasvuyrityksessä? Mitkä asiat kasvussa valvottavat? Kumpi on tärkeämpää, kasvu vai kannattavuus? Vai voiko niiden välillä edes valita? Onko kasvun kääntöpuoli aina organisaation nitiseminen liitoksissaan ja kova stressitaso?

Auntien kasvuyritysarjesta tulee meille kertomaan yrityksen perustaja ja vetäjä, KTM, Mervi Lamminen.

ILMOITTAUDU


Yrittäjätarina: Mafialeffasta sarjainnostujaksi
To 28.10. klo 9.30

Sarjayrittäjä Johannes Laine käy läpi oman tarinansa joka sai alkunsa mafialeffan katsomisesta ja on vienyt vajaa 20 yrityksen mukana olemiseen. Tarinaan mahtuvat konkurssit, onnistumiset ja hienot opetukset yrittäjänä pärjäämisessä. Tarina on mukaansa tempaava ja antaa ajatuksia yrittäjyyteen sekä työelämään.

ILMOITTAUDU


Microsoft Power BI: tiedon hyödyntäminen visuaalisesti ja vuorovaikutteisesti
To 28.10. klo 15

Microsoft Power BI -työkalun avulla voit muuntaa toisiinsa liittymättömistä lähteistä peräisin olevan tiedon johdonmukaisiksi, visuaalisesti vaikuttaviksi ja vuorovaikutteisiksi näkemyksiksi omaan käyttöön, yrityksen laajuisesti tai kolmansille osapuolille tietoturvallisesti. Microsoft Power BI -työkalun avulla visualisoit liiketoiminnan dataa ja helpotat päätöksentekoa.

Tässä webinaarissa Microsoftin asiantuntijat pitävät Power BI -esittelyn ja demon ja mielellään vastaavat kysymyksiin. Microsoft Suomen asiantuntijoina ovat Antti JunejaSenior Specialist Data & AI sekä Anna RantaSenior Tech Specialist, Intelligence, Business analytics, Power BI.

ILMOITTAUDU


PIKALINKIT:

Helsingin Ekonomien kaikki tapahtumat ja webinaarit
Suomen Ekonomien sekä muiden paikallisyhdistysten järjestämät webinaarit