Hallitus ja työryhmät

Hallitus

Hallitus vastaa puheenjohtajansa johdolla yhdistyksen toiminnasta, kuten esimerkiksi taloudesta, sijoitusvarallisuudesta, strategiasta sekä vaikuttaa päätöksillään huomattavasti myös valtakunnallisiin Suomen Ekonomien linjauksiin.

Jukka-Pekka Kokkonen, puheenjohtaja

Nets, Product Manager
judedee(at)gmail.com

0407192438

Oona Matinpalo, 1. varapuheenjohtaja

Manager in Group HR | Data Privacy & People Processes
oona.matinpalo(at)kolumbus.fi

0405786237

Tanja Piha, 2. varapuheenjohtaja

Greenstep, Chief Inspirational Officer & myyntijohtaja

tanja.piha(at)gmail.com

Jenni Alasuutari

eforjenni(at)gmail.com

 

 

Vilja Arola

Erityisasiantuntija

 

Lauri Härkönen

Bittium, Business Controller

lauri.hrknen(at)gmail.com

Kati Isomaa

Wihuri Oy Aarnio, Kategoriapäällikkö

kati.isomaa(at)gmail.com

0408290675

Anne Jääskeläinen

anne.jaaskelainen(at)outlook.com

 

 

Esa Kinnunen

Esa Investment Oy, Toimitusjohtaja

esa.kinnunen(at)esainvestment.com

 

Laura Utti

Muutoskonsultti

laura.utti(at)hotmail.com

Martti Warras

SOPERFO, Owner & Managing Director

martti.warras(at)soperfo.com

0449747111

KY ry:n hallituksen edustaja ja Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat hallituksen kokouksiin tuoden esille tuoreita opiskelijanäkökulmia.

Työryhmät

Helsingin Ekonomien hallituksen alaisuudessa toimii vuosittain useita työryhmiä. Työryhmiin haetaan vuosittain uusia Helsingin Ekonomien jäseniä ja kyltereitä.

Ekonomi Summit -työryhmän tehtävänä on ideoida ja kehittää valtakunnallista huippuseminaaria, joka kerää yhteen Suomen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat (kylterit).

Työryhmän puheenjohtajana toimii Kati Isomaa ja muut jäsenet ovat Eva Furuhjelm, Henna Hakala, Maria Strandberg, Pirjo Talka ja Annaliina Tiri.

 

 

 

Koulutustyöryhmä edistää ekonomien elinikäistä oppimista perehtymällä jäsentemme koulutus- sekä mentorointitarpeisiin sekä tekemällä aloitteita sekä Helsingin Ekonomien hallitukselle että kerhoille ekonomiyhteisön koulutustoiminnan kehittämiseksi. Lisäksi työryhmä tekee hallitukselle esityksiä Helsingin Ekonomien ja Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun välisen yhteistyön kehittämisestä. Lisäksi työryhmä valmistelee esityksen hallitukselle apurahoista ja stipendeistä, joita jaetaan jäsenille ja opiskelijoille vuosittain.

Puheenjohtajana toimii Lauri Härkönen ja muut jäsenet ovat Tarja Kokko, Ritva Laine, Päivi Laurila, Katja Nurmi, Sanna Rosendahl ja Tanja Seppänen.

Talous- ja rahoitustyöryhmän puheenjohtajana toimii Tanja Piha ja muut jäsenet ovat Anthony Owala, Jarno Rantanen ja Harri Tilli.

Tulevaisuustyöryhmä kehittää jäsentoimintaa vastaamaan entistä paremmin jäsenten nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Jäsentoiminta sisältää mm. markkinoinnin, viestinnän sekä brändin kehittämisen. Kerhotoiminnan kehittäminen ja uudistaminen on yksi työryhmän tämän vuoden tehtävistä.

Puheenjohtajana toimii Laura Utti ja muut jäsenet ovat Jori Hurula, Lauri Härkönen, Anna Junnila, Anne Jääskeläinen, Tarja Kokko, Gerd Norrgård, Juho Rissanen ja Martti Warras.

Työelämätyöryhmän tehtävänä on ennakoivasti seurata työelämää koskevan lainsäädännön kehittymishankkeita ja arvioida niiden seurausvaikutuksia sekä seurata verotukseen liittyviä kysymyksiä erityisesti palkansaaja- tai mikroyrittäjäasemassa olevan jäsenistön kannalta. Lisäksi työryhmän tehtävänä on etsiä keinoja vahvistaa Helsingin Ekonomien jäsenten henkilöstöedustajien tietoja ja taitoja.

Puheenjohtajana toimii Anne Jääskeläinen ja muut jäsenet ovat Vilja Arola, Esa Kinnunen ja Anne Turunen.

Muut toimielimet

Helsingin Ekonomien jäsenet vaikuttavat lisäksi Suomen Ekonomien hallituksessa, toimikunnissa, työryhmissä ja verkostoissa.

Lue lisää: Suomen Ekonomien toimielinorganisaatio