Helsingin Ekonomien hallitus, työryhmät ja

toimikunnat

HALLITUS 2019

 

Jukka-Pekka Kokkonen, puheenjohtaja

Nets, Product Manager
judedee(at)gmail.com,
p. +358 40 719 2438
p.

Liisa-Johanna Pesonen, varapuheenjohtaja

Fujitsu Finland Oy
Osaamisen ja kehittämisen konsultti/Pääluottamusmies
liisajohanna.pesonen(at)gmail.com, p. +358 45 7880 9947

Vilja Arola

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
vilja.arola(at)gmail.com
p. +

Rauno Haapanen

hankekoordinaattori
raunohoo(at)outlook.com
p.

Eeva Heikkilä

Tulli
Viestinnän projektipäällikkö
p. +358 50 466 9368

Esa Kinnunen

esakinnunen1(at)gmail.com
p. +358 40 586 0928
p.

Anu Mantere

Telia Company
Sourcing Analyst
p. +358 40 506 0092

Oona Matinpalo

Deloitte, Consultant
oona.matinpalo(at)kolumbus.fi
p. +358 40 578 6237

Eiren Tuusjärvi

BrändiAkatemia
brändiasiantuntija
eiren(at)brandiakatemia.fi

Juha Voipio

Accenture Oy
Contract Associate Manager
juha.voipio(at)gmail.com

Martti Warras

Profos Consulting Oy & Profos Executive Search Oy, Partner
martti.warras(at)gmail.com
p. +358 44 974 7111

KY ry:n hallituksen edustaja ja Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat hallituksen kokouksiin tuoden esille tuoreita opiskelijanäkökulmia.

TYÖRYHMÄT

Talous- ja rahoitustyöryhmän tarkoituksena on valvoa ja kehittää yhdistyksen omaisuudenhoitoa, taloudenhoitoa, kirjanpitoa ja muuta hallintoa. Lisäksi työryhmän tehtävänä on kehittää Helsingin Ekonomien yrityssuhteita ja muita kumppanuuksia sekä kartoittaa Helsingin Ekonomien toiminnalle uusia rahoituslähteitä. Puheenjohtajana toimii Anu Mantere ja muut jäsenet ovat Martti Warras, Jukka-Pekka Kokkonen, Juha Voipio, Katriina Järvenpää, Harri Tilli, Krista Naumanen, Jarno Rantanen, Pasi Antola ja Jenni Erling.

Koulutustyöryhmä edistää ekonomien elinikäistä oppimista perehtymällä jäsentemme koulutus- sekä mentorointitarpeisiin sekä tekemällä aloitteita sekä Helsingin Ekonomien hallitukselle että kerhoille ekonomiyhteisön koulutustoiminnan kehittämiseksi. Lisäksi työryhmä tekee hallitukselle esityksiä Helsingin Ekonomien ja Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun välisen yhteistyön kehittämisestä. Lisäksi työryhmä valmistelee esityksen hallitukselle apurahoista ja stipendeistä, joita jaetaan jäsenille ja opiskelijoille vuosittain. Puheenjohtajana toimii Juha Voipio ja muut jäsenet ovat Martti WarrasEsa KinnunenEiren TuusjärviEsa AlmKirsi HulkkonenUlla PeggPipsa Hännikäinen ja Sanna Lankinen.

Työelämätyöryhmän tehtävänä on ennakoivasti seurata työelämää koskevan lainsäädännön kehittymishankkeita ja arvioida niiden seurausvaikutuksia sekä seurata verotukseen liittyviä kysymyksiä erityisesti palkansaaja- tai mikroyrittäjäasemassa olevan jäsenistön kannalta. Lisäksi työryhmän tehtävänä on etsiä keinoja vahvistaa Helsingin Ekonomien jäsenten henkilöstöedustajien tietoja ja taitoja. Puheenjohtajana toimii Eeva Heikkilä  ja muut jäsenet ovat Vilja ArolaEsa KinnunenMaikki FriskAnne TurunenKaisa MajavaJaana EkforsMiia OulasvirtaIina Leporanta-Varjus ja Timo Kujala.

Yhteisön kehittämisen työryhmän ensisijaisina tavoitteina on saada yhä useampi ekonomi liittymään ekonomiliiton varsinaiseksi jäseneksi valmistumisensa jälkeen sekä kehittää Helsingin Ekonomit ry:n palvelutarjonnan sisältöä. Puheenjohtajana toimii Juha Voipio ja muut jäsenet ovat Jukka-Pekka KokkonenEmilia Nevalainen Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluta, Arttu Aine, Jyri Heimo ja Kari Karttunen Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY:ltä sekä Heidi Riihimäki ja Tanja Hankia Suomen Ekonomeilta.

Tulevaisuustyöryhmä kehittää jäsentoimintaa vastaamaan entistä paremmin jäsenten nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Jäsentoiminta sisältää mm. markkinoinnin, viestinnän sekä brändin kehittämisen. Kerhotoiminnan kehittäminen ja uudistaminen on yksi työryhmän tämän vuoden tehtävistä. Puheenjohtajana toimii Martti Warras ja muut jäsenet ovat Jukka-Pekka KokkonenEsa KinnunenOona MatinpaloVilja ArolaEiren TuusjärviMinna NikulaAnna Airikkala-EghagharaAnne RiihimäkiHeidi TukiainenMarita ManninenMathias Hasselblatt ja Jori Hurula.

Hallinto- ja sääntötyöryhmän tehtävänä on käsitellä jäsenten mahdollisuutta osallistua yhdistyksen ja liiton päätöksentekoon nykyistä laajemmin. Työryhmä valmistelee mm. sääntömuutosesityksiä liittyen yhdistyksen hallintomalliin sekä jäsenkriteereihin. Puheenjohtajana toimii Liisa-Johanna Pesonen ja muut jäsenet ovat Juha VoipioMarkku von HertzenKasperi LaunisArttu Piipponen ja Johanna Mäkilä.

Ekonomi Summit -työryhmän tehtävänä on ideoida ja kehittää valtakunnallista huippuseminaaria, joka kerää yhteen Suomen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat (kylterit). Ekonomi Summit järjestetään nyt neljättä kertaa. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 700 ekonomiyhteisön jäsentä. Työryhmän puheenjohtajana toimii Oona Matinpalo ja muut jäsenet ovat Liisa-Johanna PesonenEerik KlemettiMaria StrandbergHenna HakalaPirkka Pelttari ja Pirjo Talka.

Nimitystoimikunta on toimielin, joka tekee esityksen yhdistyksen kokoukselle mm. puheenjohtajasta ja uusista hallitusjäsenistä. Nimitystoimikunnan toimikausi on vuosi ja sen jäseniä tänä vuonna ovat Mirja HeiskariPasi JokelaKasperi LaunisAuri PakarinenHeli Törrönen ja Esa Vilhonen.