Helsingin Ekonomien hallitus, työryhmät ja

toimikunnat

HELSINGIN EKONOMIEN HALLITUS 2019

 

Jukka-Pekka Kokkonen, puheenjohtaja

Nets, Product Manager
judedee(at)gmail.com,
p. +358 40 719 2438
p.

Liisa-Johanna Pesonen, varapuheenjohtaja

Fujitsu Finland Oy
Osaamisen ja kehittämisen konsultti/Pääluottamusmies
liisajohanna.pesonen(at)gmail.com, p. +358 45 7880 9947

Vilja Arola

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
vilja.arola(at)gmail.com
p. +

Rauno Haapanen

hankekoordinaattori
raunohoo(at)outlook.com
p.

Eeva Heikkilä

Tulli
Viestinnän projektipäällikkö
p. +358 50 466 9368

Esa Kinnunen

esakinnunen1(at)gmail.com
p. +358 40 586 0928
p.

Anu Mantere

Telia Company
Sourcing Analyst
p. +358 40 506 0092

Oona Matinpalo

Deloitte, Consultant
oona.matinpalo(at)kolumbus.fi
p. +358 40 578 6237

Eiren Tuusjärvi

BrändiAkatemia
brändiasiantuntija
eiren(at)brandiakatemia.fi

Juha Voipio

Accenture Oy
Contract Associate Manager
juha.voipio(at)gmail.com

Martti Warras

Profos Consulting Oy & Profos Executive Search Oy, Partner
martti.warras(at)gmail.com
p. +358 44 974 7111

KY ry:n hallituksen edustaja ja Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat hallituksen kokouksiin tuoden esille tuoreita opiskelijanäkökulmia.

EKONOMI SUMMIT -TYÖRYHMÄ

Ekonomi Summit on valtakunnallinen huippuseminaari, joka kerää yhteen Suomen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat (kylterit). Ekonomi Summit järjestetään nyt neljättä kertaa. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 700 ekonomiyhteisön jäsentä. Työryhmän tehtävä on ideoida ja kehittää tapahtumakonseptia. Oona Matinpalo toimii työryhmän puheenjohtajana.

HALLINTO- JA SÄÄNTÖTYÖRYHMÄ

Työryhmän tehtävänä on käsitellä jäsenten mahdollisuutta osallistua yhdistyksen ja liiton päätöksentekoon nykyistä laajemmin. Työryhmä valmistelee mm. sääntömuutosesityksiä liittyen yhdistyksen hallintomalliin sekä jäsenkriteereihin. Liisa-Johanna Pesonen on työryhmän puheenjohtaja.

KOULUTUSTYÖRYHMÄ

Työryhmä edistää ekonomien elinikäistä oppimista perehtymällä jäsentemme koulutus- sekä mentorointitarpeisiin sekä tekemällä aloitteita sekä Helsingin Ekonomien hallitukselle että kerhoille ekonomiyhteisön koulutustoiminnan kehittämiseksi. Lisäksi työryhmä tekee Helsingin Ekonomien hallitukselle esityksiä Helsingin Ekonomien ja Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun välisen yhteistyön kehittämisestä. Lisäksi työryhmä valmistelee esityksen hallitukselle apurahoista ja stipendeistä, joita jaetaan jäsenille ja opiskelijoille vuosittain. Juha Voipio on työryhmän puheenjohtaja.

NIMITYSTOIMIKUNTA

Nimitystoimikunta on toimielin, joka tekee esityksen yhdistyksen kokoukselle mm. puheenjohtajasta ja uusista hallitusjäsenistä. Nimitystoimikunnan toimikausi on vuosi.

TALOUS- JA RAHOITUSTYÖRYHMÄ

Työryhmän tarkoituksena on valvoa ja kehittää yhdistyksen omaisuudenhoitoa, taloudenhoitoa, kirjanpitoa ja muuta hallintoa. Lisäksi työryhmän tehtävänä on kehittää Helsingin Ekonomien yrityssuhteita ja muita kumppanuuksia sekä kartoittaa Helsingin Ekonomien toiminnalle uusia rahoituslähteitä. Anu Mantere on työryhmän puheenjohtaja.

TULEVAISUUSTYÖRYHMÄ

Työryhmä kehittää jäsentoimintaa vastaamaan entistä paremmin jäsenten nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Jäsentoiminta sisältää mm. markkinoinnin, viestinnän sekä brändin kehittämisen. Kerhotoiminnan kehittäminen ja uudistaminen on yksi työryhmän tämän vuoden tehtävistä. Martti Warras on työryhmän puheenjohtaja.

TYÖELÄMÄTYÖRYHMÄ

Työryhmän tehtävänä on ennakoivasti seurata työelämää koskevan lainsäädännön kehittymishankkeita ja arvioida niiden seurausvaikutuksia sekä seurata verotukseen liittyviä kysymyksiä erityisesti palkansaaja- tai mikroyrittäjäasemassa olevan jäsenistön kannalta. Lisäksi työryhmän tehtävänä on etsiä keinoja vahvistaa Helsingin Ekonomien jäsenten henkilöstöedustajien tietoja ja taitoja. Eeva Heikkilä on työryhmän puheenjohtaja.

YHTEISTYÖN KEHITTÄMISEN TYÖRYHMÄ

Työryhmän ensisijaiset tavoitteet ovat saada yhä useampi ekonomi liittymään ekonomiliiton varsinaiseksi jäseneksi valmistumisensa jälkeen sekä kehittää Helsingin Ekonomit ry:n palvelutarjonnan sisältöä. Juha Voipio on työryhmän puheenjohtaja.