Helsingin Ekonomien hallitus ja työryhmät

HALLITUS 2020

 

Jukka-Pekka Kokkonen, puheenjohtaja

Nets Group, Product manager
judedee(at)gmail.com

0407192438

Eeva Heikkilä, varapuheenjohtaja

0504669368

 

 

Vilja Arola

Henkilöstöasiantuntija
vilja.arola(at)gmail.com

 

Jenni Alasuutari

eforjenni(at)gmail.com

 

 

Rauno Haapanen

Helsingin Työkanava HeTy ry

Hankekoordinaattori
raunohoo(at)outlook.com

Anne Jääskeläinen

anne.jaaskelainen(at)outlook.com

 

 

Esa Kinnunen

Esa Investment Oy, toimitusjohtaja

esakinnunen1(at)gmail.com

0405860928

Oona Matinpalo

Data Privacy Manager
oona.matinpalo(at)kolumbus.fi

0405786237

Tanja Piha

Greenstep, myynti- ja markkinointijohtaja

tanja.piha(at)gmail.com

0447509150

Martti Warras

Profos Consulting Oy, partner

martti.warras(at)gmail.com

0449747111

Juha Voipio

Accenture Oy
juha.voipio(at)gmail.com

 

KY ry:n hallituksen edustaja ja Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat hallituksen kokouksiin tuoden esille tuoreita opiskelijanäkökulmia.

TYÖRYHMÄT

Ekonomi Summit -työryhmän tehtävänä on ideoida ja kehittää valtakunnallista huippuseminaaria, joka kerää yhteen Suomen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat (kylterit).

 

Työryhmän puheenjohtajana toimii Oona Matinpalo ja muut jäsenet ovat Eva Furuhjelm, Henna Hakala, Eerik Klemetti, Pirkka Pelttari, Vesa Putula, Maria Strandberg, Pirjo Talka, Annaliina Tiri ja Jukka T Virtanen.

 

 

 

Koulutustyöryhmä edistää ekonomien elinikäistä oppimista perehtymällä jäsentemme koulutus- sekä mentorointitarpeisiin sekä tekemällä aloitteita sekä Helsingin Ekonomien hallitukselle että kerhoille ekonomiyhteisön koulutustoiminnan kehittämiseksi. Lisäksi työryhmä tekee hallitukselle esityksiä Helsingin Ekonomien ja Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun välisen yhteistyön kehittämisestä. Lisäksi työryhmä valmistelee esityksen hallitukselle apurahoista ja stipendeistä, joita jaetaan jäsenille ja opiskelijoille vuosittain.

 

Puheenjohtajana toimii Juha Voipio ja muut jäsenet ovat Esa Alm, Kirsi Hulkkonen, Pipsa Hännikäinen, Esa Kinnunen, Iiris L I Korhonen ent Kaukoranta, Sanna Lankinen, Päivi Laurila, Ulla Pegg ja Janne Vikman.

Strategiatyöryhmän puheenjohtajana toimii Jukka-Pekka Kokkonen ja muut jäsenet ovat Jenni Alasuutari, Eeva Heikkilä, Kirsi Hulkkonen, Aino-Mari Kiianmies, Esa Kinnunen, Pasi Lehtinen, Tanja Piha, Eiren Tuusjärvi, Martti Warras ja Juha Voipio.

Talous- ja rahoitustyöryhmän puheenjohtajana toimii Tanja Piha ja muut jäsenet ovat Jenni Erling, Carita Holmgren, Katriina Järvenpää, Jonna Kukkonen, Harri Tiili ja Huahua Zhang.

Tulevaisuustyöryhmä kehittää jäsentoimintaa vastaamaan entistä paremmin jäsenten nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Jäsentoiminta sisältää mm. markkinoinnin, viestinnän sekä brändin kehittämisen. Kerhotoiminnan kehittäminen ja uudistaminen on yksi työryhmän tämän vuoden tehtävistä.

 

Puheenjohtajana toimii Martti Warras ja muut jäsenet ovat Laura Aaltonen, Rauno Haapanen, Mathias Hasselblatt, Jori Hurula, Senni Hyyppä, Aino-Mari Kiianmies, Esa Kinnunen, Marita Malinen, Johanna Mäkilä, Kaisa Tiira-Vahala ja Heidi Tukiainen.

Työelämätyöryhmän tehtävänä on ennakoivasti seurata työelämää koskevan lainsäädännön kehittymishankkeita ja arvioida niiden seurausvaikutuksia sekä seurata verotukseen liittyviä kysymyksiä erityisesti palkansaaja- tai mikroyrittäjäasemassa olevan jäsenistön kannalta. Lisäksi työryhmän tehtävänä on etsiä keinoja vahvistaa Helsingin Ekonomien jäsenten henkilöstöedustajien tietoja ja taitoja.

 

Puheenjohtajana toimii Eeva Heikkilä  ja muut jäsenet ovat Vilja Arola, Jaana Ekfors, Maikki Frisk, Anne Jääskeläinen, Esa Kinnunen, Juha Koljonen, Timo Kujala, Miia Oulasvirta, Taisto Tuominen ja Anne Turunen.

 

Helsingin Ekonomien jäsenet vaikuttavat lisäksi Suomen Ekonomien hallituksessa, toimikunnissa, työryhmissä ja verkostoissa.

 

Suomen Ekonomien toimielinorganisaatio