Yhteyskoordinaattoriksi?

Suomen suurin ekonomiyhdistys hakee organisointia ja järjestystä rakastavaa asiakaspalveluhenkistä yhteyskoordinaattoria.

 

Yhteyskoordinaattori toimii mm. hallituksen sihteerinä, tekee kokousten ja tapahtumien käytännön järjestelyitä, hoitaa luottamushenkilöpalveluita ja -neuvontaa sekä jäsenneuvontaa osaltaan. Lisäksi hän pitää yhdistyksen arkistot järjestyksessä. Kokouksia ja tapahtumia järjestetään usein ilta-aikaan.

 

Jos olet aikaansaavaa ja organisointikykyinen toiminnan toteuttaja, sinulla on kokemusta järjestömaailmasta, tapahtumien ja kokousten järjestämisestä sekä luontainen kyky asiakaspalveluun, tämä paikka on sinulle.

 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen suurimmassa ja aktiivisimmassa ekonomiyhdistyksessä. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia sekä työajat joustavia. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

 

Hakuaika päättyy: 25.08.2019.

Lisätietoja: Marjaana Töyli, toiminnanjohtaja, 040 705 77 88

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Otsikoi viesti nimellä ”Yhteyskoordinaattori”

 

Helsingin Ekonomit ry on Uudellamaalla toimiva, vuonna 1935 perustettu, ekonomiyhdistys. Jäsenemme ovat suorittaneet kauppatieteellisen yliopistotutkinnon ja jäseniä meillä on noin 16 500. Toimintamme keskittyy Uudellemaalle ja yksi toiminnan näkyvin muoto on jäsentapahtumat, joita järjestämme vuositasolla yli 150. Tapahtumien joukossa on koulutuksia, seminaareja ja yritysvierailuja sekä hyvinvointia. Tapahtumia toteuttaa pääosin 17 johtokuntaa, joissa toimii vuosittain yli 150 luottamushenkilöä.