Blogi: Joel Ollikaisen urapolku

Kirjoittaja: Joel Ollikainen, Nuorten Ekonomien johtokunnan jäsen

Olen 29-vuotias markkinoinnin KTM. En ole kuitenkaan päivääkään tehnyt markkinoinnin hommia. Minua kiinnostikin valmistumisen jälkeen myyntihommat. Päädyin ensiksi maksualalle tekemään myyntiä. Sen jälkeen kaipasin hieman haasteita ja päädyin SaaS-palveluiden myyntiin.

Uralleni on sattunut myös epäonnistumisia. Ja olen saanut yhdestä myyntityöstä potkut koeajalla. Se mahdollisti pohdinnan, mitä haluaisin seuraavaksi tehdä ja mitkä ovat vahvuuteni. Rehellisyydellä ja avoimuudella pääsin nopeasti siitä eteenpäin. Ja löysin uuden työpaikan hieman reilu viikossa.

Tällä hetkellä työskentelen Customer Success Managerina yrityksessä, joka tarjoaa SaaS työkalua strategian toimeenpanoon ja seurantaan. Työssäni parasta on se, että pääsen auttamaan ja tutustumaan erilaisten organisaatioiden sekä yksityisen, julkisen että kolmannen sektorin toimijoiden strategiatyöskentelyä.

Toimin myös Nuorten Ekonomien johtokunnan jäsenenä. Päätin liittyä mukaan, koska haluan olla vaikuttamassa ekonomien toimintaan ja samalla tutustua eri aloilla työskenteleviin ekonomeihin.

💎 Haluaisitko sinäkin verkostoitua eri aloilla työskentelevien ekonomien kanssa? Hae mukaan kerhojohtokuntaan yleisen hakulomakkeen kautta tai ota yhteyttä kerhon puheenjohtajaan!