Ekonomi Summit: Mistä tänä vuonna puhutaan?

Kirjoittaja: Kati Isomaa, Ekonomi Summit -työryhmän puheenjohtaja, Helsingin Ekonomien hallituksen jäsen

 

Helsingin Ekonomit järjestää vuodessa yli 200 tapahtumaa. Mielestäni iso määrä erilaisia tapahtumia on juuri se juttumme. Yhdistyksen 17 eri kerhojohtokuntaa ovat pääsiassa tapahtumien tekijät. Johtokunnissa toimii iso määrä vapaaehtoisia luottamushenkilöitä, jotka ahkeroivat tapahtumien ideoimisen, markkinoimisen ja toteutuksen parissa.

 

Olen ekonomivuosinani toiminut kahden eri kerhon johtokunnassa: Business Partnersissa ja Kehonkohentajissa, ja olen nauttinut erilaisten tapahtumien järjestämisestä suuresti. Kaikki se tapahtumissa vallitseva inspiraatio ja into, tieto ja ihmisten kohtaamisen riemu niin kasvokkain kuin digitaalisesti on ollut antoisaa.

 

Tämä vuosi on ensimmäinen vuoteni Helsingin Ekonomien hallituksessa, jonka alaisuudessa toimii kerhojen johtokuntien lisäksi eri työryhmiä, joista yksi on Ekonomi Summit -työryhmä. Minulla on kunnia jatkaa huipputapahtumien järjestämistä toimimalla Ekonomi Summit -työryhmän puheenjohtajana. Työryhmämme ideoi syksyllä järjestettävän Helsingin Ekonomien päätapahtuman: Ekonomi Summitin.

 

Ekonomi Summit on järjestetty vuosittain vuodesta 2016 lähtien. Kuinka moneen Summitiin sinä olet jo osallistunut? Minä olen päässyt osallistumaan neljään.

 

Tänä vuonna olemme työryhmän kanssa rakentaneet Summit-tapahtumaa hyvinvointi-teeman ympärille. Vallinneet poikkeusajat ovat olleet usealla jollain tapaa rankat. Toki poikkeusaika on antanut usealle toivottavasti myös mahdollisuuden hengähtää arjessa tavallista enemmän, kun vapaa-ajan menoja on ollut tauolla. Joillekin työelämän muuttuneet resurssitarpeet ovat aiheuttaneet myös valitettavan pakollisen pysähtymisen. Joka tapauksessa haluamme, että ekonomit ja ekonomiopiskelijat ovat hyvinvoivia nyt ja tulevaisuudessa.

 

Ekonomi Summit 2021 järjestetään perjantaina 8.lokakuuta. Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan niin paikan päällä osallistuminen kuin etäosallistuminen olisivat mahdollisia. Useat meistä varmasti janoavat toisten ihmisten tapaamista kasvokkainen, mutta vasta ajan kuluessa tiedämme, onko se tämän vuoden Summitissa mahdollista.

 

Helsingin Ekonomien toimiston henkilökunta on tehnyt ison työn tapahtuman puhujia ja juontajia rekrytoidessa työryhmän ideoinnin pohjalta. Ideointivaihe on ollut kovin hauska! Kaiken kaikkiaan on ilo työskennellä työryhmässä, jossa useampi työryhmäläinen on Summitin järjestämisessä jo konkari yhden tai useamman vuoden ajalta. Toivon että tekemisemme into välittyy myös tapahtuman osallistujille sitten kun tapahtumapäivämäärä vihdoin koittaa.

 

Kuulet tämän vuoden Summitin esiintyjistä ja ohjelmakokonaisuudesta pian. Sitä odotellessa, haluan jo tässä vaiheessa kutsua sinut mukaan vuoden isoimpaan tapahtumaamme. Tule mukaan ja viihdy!

 

ekonomisummit.fi