Aika: Pe 4.10. klo 15.00 – 22.00
Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki
Hinta: 30 eur

 

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat. Luvassa on omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä hauskanpitoa afterworkin merkeissä. Tapahtuma innostaa, oivalluttaa ja inspiroi tänä vuonna kestävän kehityksen teeman alla.

 

 

 

 

 

OHJELMA

 

 

15.00 TAPAHTUMA ALKAA

Ilmoittautuminen (klo 16.10. asti), välipala

15.00-16.20. Brella-verkostoituminen

 

 

16.30 SEMINAARI

 

Kati Ihamäki: Vastuullisuus
Vastuullisuudella voittoa?

 

Madventures, Riku ja Tunna: Yhteisö
Kuka ei kuulu joukkoon?

 

Pata Degerman: Ympäristö
Voimmeko vielä pelastaa maailman?

 

 

18.30 AFTERWORK JA ILTAPALA

 

18.50-19.50 Brella-verkostoituminen

 

Haastattelut pikkulavalla

 

19.00 Vamos
19.20 Ekonomiyhteisö
19.40 Pata Degerman

 

 

20.00 OSMO IKOSEN YKSITYISKEIKKA

 

 

22.00 JATKOT RAVINTOLA TEATTERISSA

 

 

PUHUJAT

 

Kestävän kehityksen ammattilainen Kati Ihamäki työskentelee OP Ryhmän brändi- ja yritysvastuujohtajana ja vaikuttaa Keskuskauppakamarin vastuullisuuslautakunnassa ja YK:n Global Compact Suomen hallituksessa. Katilla on myös pitkä ura takanaan Finnairilla, jossa hän toimi kestävän kehityksen johtajana.

 

 

 

Kansainväliset seikkailijat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan televisio-ohjelmista Madventures ja Docventures. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa ja medianäkyvyytensä monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle, kuten syrjäytymiselle.

 

 

Patrick “Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Hän on käynyt paikoissa, joissa kukaan ei ole koskaan aiemmin käynyt sekä todistanut läheltä ilmastonmuutoksen rajuja vaikutuksia. Pata on ottanut elämäntehtäväkseen kertoa näkemästään ja puhua kestävän kehityksen puolesta.

 

Your browser does not support iframes

 

YHTEISTYÖSSÄ

 

Vamos-nuoret

 

Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summitin lippua kohti yhden euron Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-nuorille, joka tukee 16-20-vuotiaita kohti koulua ja työelämää.

 

 

Clarion Hotel

 

Ekonomi Summitin osallistujat saavat varauskoodilla PARTY 15 % alennuksen päivän hinnasta.  Koodi syötetään hotellihuoneen varauksen yhteydessä. Koodi on voimassa kaikkiin huoneluokkiin. Majoitushintaan sisältyy Clarion aamiainen, Top Floor- kuntosalin, asiakassaunojen ja uima-altaan käyttö aukioloaikojen mukaan. Kukin majoittuja maksaa huonevarauksensa paikan päällä hotellissa.