Ekonomi Summit 2022
UTELIAISUUS – USKALLUS – UNELMAT

Aika: Perjantaina 7.10.
Paikka: Virtuaalisesti etänä (klo 18-21) tai Vanha ylioppilastalo, Helsinki (klo 16-23)

Ekonomi Summit on Helsingin Ekonomien vuoden päätapahtuma, johon Helsingin Ekonomit toivottaa kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistyksien jäsenet tervetulleiksi mukaan joko paikan päälle Helsinkiin tai virtuaalisesti linjoille.

Vuonna 2022 ekonomeja ja kyltereitä kerääntyi yhteen Ekonomi Summittiin  yhteensä 1669. Kiitos kaikille osallistujille.

ESIINTYJÄT

UTELIAISUUS: Esa Saarinen, filosofi
Esa Saarinen on aikamme tunnetuin suomalaisfilosofi, joka väitteli filosofian tohtoriksi vain 24-vuotiaana. Esa kuljettaa kuulijat havahtumaan uteliaisuuden ihmeelliseen maailmaan mahdollisuuksineen.
USKALLUS: Meeri Koutaniemi, valokuvaaja ja journalisti
Meeri on tunnettu TV:sta kuvataidetta käsittelevästä sarjastaan Meeri Koutaniemi, Irti kuvasta sekä Arman Alizadin aisaparina Pahan jälkeen -ohjelmasta. Hän vie sanan ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle aktivoitumaan ja tunnistamaan oman potentiaalinsa.
UNELMAT: Emilia Vuorisalmi, lääkäri, yrittäjä ja kirjailija
Emilia on lääkärin uransa ohella lähtenyt rohkeasti ja määrätietoisesti toteuttamaan omia projektejaan, kirjoittanut kirjan ja päätynyt yllättävienkin polkujen kautta toteuttamaan suurimpia unelmiaan.
AFTERWORK: Erin
Erin on laulaja, säveltäjä ja sanoittaja, joka on tunnettu persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan . Hän nousi kuuluisuuteen toisena Nylon Beat -yhtyeen jäsenistä ja on nyttemmin julkaissut sooloalbumeita.

HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE

Ekonomi Summitin hyväntekeväisyyskohde on Suomen Mielenterveys MIELI ry, joka puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Helsingin Ekonomit lahjoittaa jokaista lunastettua Ekonomi Summit -lippua kohti yhden euron Mieli ry:lle ja haastaa myös ekonomit, kylterit ja yhteistyökumppanit mukaan tekemään hyvää.  Lahjoitukset kohdennetaan työelämän mielenterveyden edistämiseen.

Lahjoita Ekonomi Summit-pottiin TÄSTÄ.