Esittelyssä ehdokkaat hallitukseen

Kuka päättää sinun ekonomiasioistasi?

Helsingin Ekonomien hallitukseen valitaan vuosittain uusia jäseniä johtamaan yhdistystä. Hallituskauden pituus on kolme vuotta. Hallitushaku oli tänä vuonna avoinna 14.6.–11.9.2023 ja määräaikaan mennessä ehdolle asettui 10 Helsingin Ekonomien jäsentä. Tutustu ehdokkaisiin ja valitse, ketä sinä äänestät.

 

Kuka päättää valinnoista ja miten?

Helsingin Ekonomien jäsenet päättävät äänestämällä, keitä hallitukseen valitaan. Äänestää voit joko ennakkoon tai osallistumalla yhdistyksen sääntömääräiseen kokoukseen. Ennakkoäänestykseen voivat osallistua ne jäsenet, jotka ovat liittyneet jäseniksi viimeistään 3.10.2023. Äänioikeutettuja yhdistyksen sääntömääräisessä kokouksessa ovat yhdistyksen varsinaiset jäsenet, jotka ovat liittyneet jäseneksi viimeistään 31.10.2023. Sääntömääräinen kokous järjestetään 7.11.2023 kello 17.30, Tekniskan salit, Helsinki tai etänä. Ennen kokousta ja kokouksen aikana annetut äänet lasketaan päätöksenteossa yhteen. Äänestys toteutetaan eVaali-järjestelmällä.

 

Ketä äänestän?

Tutustu ehdokkaisiin alla ja valitse, kenen toivot luotsaavan Helsingin Ekonomeja. Teknisesti äänestys suoritetaan sähköisesti omalta tietokoneelta/ mobiililaitteelta käsin.

Hallitukseen ehdolle asettuneet kaudelle 2024–2026

Olli Happonen (70)

Eläkeläinen. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA:  Happonen

Olen muutama vuosi sitten noin 40 v:n työuran jälkeen eläkkeelle siirtynyt ekonomi ja varatuomari. Minulla on kokemusta hallitustyöskentelystä pörssiyhtiössä, säätiössä ja monessa yhdistyksessä, myös ekonomiyhteisöissä. Olen valmis antamaan panokseni ja kokemukseni myös Helsingin Ekonomien hallituksen toimintaan.

 

 

Timo P. Kiviaho (50+)

VP global shipping & stewedoring operations, port operations, chief naval designer, Seaport logistics ltd oy. 

  • EHDOKASLISTA: Kiviaho

Olen kansainvälisen kaupan ekonomi/KTM HKKK:sta vk 1993, ja toiminut pitkään ulkomailla mm. Kiinassa Nokian pääkonttorin lähettämänä, Singaporessa ja Lontoossa kelluvien suomalaisten innovaatioiden laivahotellien operaatiossa. Viimeiset 15 vuotta olen toiminut kv. merenkulussa/ shipping/port operations tuonnin ja viennin parissa eri tuoteryhmissä. Olen myös toiminut merivoimien sopimussotilaana (subsea mine clearing ops) meriupserina, adjutanttina ja yhteysupseerina nato-maiden laivastoharjoituksissa. Mottoni vaaleissa: Helsingin satamalle enemmän vientiä ja tuontia.

 

 

Arla Kytölä (35)

Project Manager, Luxid. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Kytölä

Minulle on tärkeää tasa-arvoinen ja hyvä työelämä, josta olen saanut perspektiiviä Suomessa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa työskennellessäni. Uraani olen luonut markkinointi- sekä asiakkuustehtävien parissa. Tahtoisin edistää ja kehittää Helsingin Ekonomien oikeuksien toteutumista työelämässä.

 

 

Anu Mattsson

VP, Business Development, Metso Oyj. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Mattsson

Liiketoiminnan kehityksestä, strategiasta, markkinoinnista ja HSEQ toiminnoista vastaava johtaja Metso Minerals BA.ssa, johtoryhmän jäsen. Lisäksi olen jäsenenä Vaasan yliopiston Advisory Boardissa Strategisen liiketoiminnan kehittämisen ohjelmassa. Olen myös toiminut mentorina eri instanssien kautta. Katso Anun hakuvideo.

 

 

Kati Niemi (46)

Toimitusjohtaja, Executive Coach, Mindshifting MOMENTUM Oy. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Niemi

Kansainvälisen yritysjohtajataustani ja mindshifting-koulutusteni myötä valmennan erityisesti johtajia ja yrittäjiä vahvistamaan johtamis- ja itsensäjohtamistaitojaan sekä ammatillista itseluottamustaan ja rohkeutta itsensä uudistamiseen kokonaisvaltaisemmin elämäniloisen arjen parantamiseksi.

 

 

Minna Nikula (46)

Toimitusjohtaja, varallisuusvalmentaja, Vauraat Oy. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Nikula

Kehittämisintoa ja ekonomihenkeä tarjolla Helsingin Ekonomien hallitukseen! Olen entinen Helsingin Ekonomien ja Suomen Ekonomien hallituksen opiskelijajäsen, nykyinen yrittäjä, valmentaja, hallitusammattilainen ja Vauras Nainen. Sisälläni palaa liekki palata Helsingin Ekonomien toimintaan tuomaan hallitukseen uusia ajatuksia ja virtaa!

 

 

Liisa-Johanna Pesonen (62)

Osaamisen ja kehittämisen konsultti, Fujitsu Finland Oy. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Pesonen, Törrönen, Vilhonen

Ekonomit elää ja voi hyvin, kun nuoret haluavat liittyä. Helsingin Ekonomeissa on mahdollisuus vaikuttaa. Meidän tulee tarjota jäsenillemme paikallista toimintaa – tapahtumia ja koulutuksia. Tärkeää on hyvän työelämän edistäminen ja vaikuttaminen niin työhyvinvoinnin, osaamisen kuin parempien työolojen puolesta.

 

 

Anna-Kaisa Tarjasalo (38)

Brand Manager, Frameda – Kind Beauty Inc. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Tarjasalo

Haluan auttaa edistämään jäsenten työhyvinvointia, sekä työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa.

 

 

Heli Törrönen

Customer Experience Director, Edenred Finland Oy. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Pesonen, Törrönen, Vilhonen

Haen hallitukseen, koska haluan olla mukana kehittämässä arvokasta yhteisöämme eteenpäin parantamalla jäsenkokemusta ja jäsenyydestä saatua arvoa. Hallituksessa lupaan edistää jäsenkeskeistä ajattelua, merkityksellisten palvelujen kehittämistä sekä yhteistyötä ekonomiyhteisössä ja kumppanuuksissamme.

 

 

Esa Vilhonen (65)

Riskienhallintapäällikkö 30.9 asti ja sen jälkeen riippumaton riskienhallinnan ammattilainen, OP Osuuskunta 30.9.2023 asti. LinkedIn

  • EHDOKASLISTA: Pesonen, Törrönen, Vilhonen

Olen riskienhallinnan ammattilainen. Minulla on laaja kokemus ekonomien hallituksesta 7 v. (4 v työelämätmk. pj.), Akavasta 2 v hallituksessa ja nyt seniorityöryhmän työvaliokunnassa ja 5 v KOKO Kassan hallituksessa. Vahvinta ekonomiosaamistani ovat järjestöasiat, ekonomiydin ja riskienhallinta.

 

 

Tuleva tapahtuma

 

Helsingin Ekonomien sääntömääräinen kokous

🕠 Tiistaina 7.11.2023 kello 17.30 alkaen

📍 Tekniska, Helsinki tai etänä

➡️ ILMOITTAUDU