Jarkko Louhelainen

Nuoret Ekonomit – Jarkko Louhelainen

Jarkko Louhelainen toimii Nuoret Ekonomit -kerhon jäsenenä. Johtokuntatoimintaa hänellä on takanaan nyt kaksi vuotta. Helsingin Ekonomien jäsen Jarkko on ollut valmistumisestaan lähtien ja aiempia luottamustoimia hänellä on opiskeluajoilta Turun KY:n hallituksesta.

 

Mukaan Helsingin Ekonomien johtokuntatoimintaan Jarkon sai lähtemään halu tutustua uusiin ihmisiin sekä päästä mukaan tekemään mielenkiintoisia tapahtumia yhdessä muiden kanssa. Toiminnan Jarkko on kokenut erittäin mukavana ja tapahtumia on järjestetty laidasta laitaan asiallisesta viihteelliseen ja isoista pieniin.

 

Nuoret Ekonomit -kerho

 

Nuoret Ekonomit järjestää toimintaa paitsi nimensä mukaisesti nuorille ja vastavalmistuneille ekonomeille, mutta myös kaikille muillekin Helsingin Ekonomien jäsenille. Nuoret Ekonomit eroaa muista kerhoista siten, että sillä ei ole varsinaisesti mitään tiettyä substanssirajausta toimintaansa ohjaamassa, vaan se voi järjestää poikkileikkaavaa sisältöä kaikille ekonomeille taustasta riippumatta.

 

Jarkko kannustaa mukaan kaikki vähänkin hakua pohtivat! Enemmän tämä antaa kuin ottaa, ja tässä pääsee aidosti tutustumaan uusiin mukaviin ihmisiin aivan varmasti.


Johtokuntahaku on käynnissä lokakuun 2018! Katso tästä lisätiedot ja hae mukaan.