Kuinka tekoäly muuttaa puhetaitoja?

Kuinka tekoäly muuttaa puhetaitoja?

André Noël Chaker tähditti Kuinka tekoäly muuttaa puhetaitoja -webinaaria 15.6. Webinaarissa kuultiin, kuinka tekoäly muuttaa puhetaitoja ja miksi se on käänteentekevää. Lisäksi André esitteli MySpeakerin mullistavaa innovaatiota, MySpeaker Rhetorich -valmennusta, joka kehittää vaikuttavia puhetaitoja yhdistäen tekoälyn ja ihmisen parhaat puolet. Tässä artikkelissa MySpeakerin Laura Vaniala kertoo, miksi, mitä ja miten he kehittävät puhetaitoja tekoälyn avulla.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Parempia puhetaitoja teknologian tuella

MySpeaker Rhetorich

 

kirjoittaja: Laura Vaniala, MySpeaker

Miksi? Retoristen taitojen kehittäminen tuo kiistattomia hyötyjä.

MySpeaker Rhetorich pohjautuu vuosien tutkimukseen retorisista taidoista, tekoälyteknologiasta ja puhetieteistä. Hyvät retoriset taidot ja niiden hallinta voivat todella muuttaa maailmaa, työyhteisöjä ja työuria. Vaikuttava puhe tavoittaa laajemmin sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla; se lisää ymmärrystä ja kannustaa toimintaan.


Mitä? Tutkitulla tiedolla tuemme työelämän tarpeita.

Lukuisten kansainvälisten tutkimusten mukaan, vuorovaikutustaidot, vaikuttava puhe ja esiintyminen, ovat yksi merkittävimmistä tulevaisuuden työelämän taidoista. Roolista riippumatta paremmat viestintätaidot tukevat työn tavoitteiden saavuttamista. Haluamme parempaa puhetta maailmaan ja ratkaisu tähän on vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena syntynyt mullistava koulutuskokonaisuus, MySpeaker Rhetorich.

 

Kuvassa: MySpeaker Rhetorich -valmentajat Maija Ilmoniemi, Elina Aalto, Anna Wallin, Kristian Lindfors, Päivi Järvenpää ja André Noël Chaker.


Miten? Teknologian ja ihmisen ainutlaatuinen yhdistelmä.

Helppokäyttöinen koulutusteknologia ja viestinnän ammattivalmentajat kehittävät puhetta tehokkaalla, yksilöllisellä ja innostavalla tavalla. MySpeaker Rhetorich on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, monikielinen ratkaisu vaikuttavan puheen kehittämiseen. Tekoälyä hyödyntäen Rhetorich-alustan teknologia analysoi osallistujan tallentamien videoiden pohjalta useita puheen teknisiä elementtejä neljässä eri kategoriassa (ääni ja rytmi, kasvojen ilmeet, sanavalinnat sekä puheen persoonallisuus) ja tarjoaa tämän pohjalta hyödyllisen kvantitatiivisen analyysin puheen vaikuttavuudesta. Viestinnän ammattikouluttajamme antavat dataan pohjautuen henkilökohtaista valmennusta jokaiselle koulutuksen osallistujalle. Tämä valmennuskokonaisuus on ainutlaatuinen, henkilökohtainen ja hauska!

Aloitetaan yhteinen retorinen matka, Let’s Talk!

Ota yhteyttä tiimiimme kuullaksesi miten Rhetorich-valmennuksen hyödyt saadaan juuri sinun tiimillesi!

 

Laura Vaniala, Senior Account Manager
[email protected]
+358 40 7378692

Jerry Vuorimäki, Senior Account Manager
[email protected]
+358 40 0292909