Helsingin Ekonomit logo

Nimitystoimikunta esittäytyy

Hallitus edustaa laajasti yhdistyksen jäsenkuntaa niin ammatilliselta osaamisalueeltaan kuin ikärakenteeltaan. Kuka tahansa Helsingin Ekonomien jäsen voi asettua ehdolle.

 

Hallitus johtaa yhdistyksen toimintaa, ja sen tehtäviin kuuluvat esimerkiksi strategian ja toimintasuunnitelmien laatiminen, omaisuuden hoitaminen sekä yhdistyksen edustaminen. Suomen suurimman ekonomiyhdistyksen hallitus vaikuttaa päätöksillään huomattavasti myös valtakunnallisiin Suomen Ekonomien linjauksiin.

 

Nimitystoimikunta on yhdistyksen kokouksen vuosittain valitsema toimielin, joka käsittelee ehdolle asettautuneiden hakemukset ja muodostaa esityksen yhdistyksen kokoukselle yhteisömme luotsaajista.

 

Vuoden 2019 nimitystoimikunnan jäsenet:

 

Pasi Jokela

 

Lehtori, Helsinki Business College Oy
0504026779, [email protected]

 

“Olen toiminut Suomen Ekonomien nimitystoimikunnassa, Lounais-Hämeen Ekonomien hallituksessa sekä Helsingin Ekonomien Kehonkohentajien että Digiekonomien johtokunnassa. Nimitystoimikunnan puheenjohtajana haluan valita parhaat mahdolliset hallituksen jäsenet Helsingin Ekonomeille.”

 

 

Mirja Heiskari

 

Osaamisen ja uudistumisen päällikkö, Helsingin kaupunki
0406758187

 

”Tuon nimitystoimikuntaan kokemukseni johtamis- ja hallitustehtävistä sekä osaamisen uudistamisesta. Näen keskeisinä asioina hallitustyössä näkemyksellisyyden, diversiteetin ja kyvykkyyden vastata ympäristön muuttuviin haasteisiin.”

 

Esa Vilhonen

 

Senior Risk Manager, OP Keskus osk
0500828908, [email protected]

 

“Intohimoina riskienhallinta sekä asiantuntijain ja esimiesten edunvalvonta”

 

Heli Törrönen

 

Business Partner/Kuluttajamyynti, Sanoma Media Finland
05062303, [email protected]

 

“Tavoitteeni on rakentaa osava ja innostunut tiimi viemään Helsingin Ekonomien toimintaa eteenpäin. Olen toiminut Helsingin Ekonomien hallituksessa ja nyt olen Suomen Ekonomien hallituksessa. Tämä kokemus antaa hyvän taustan työlleni nimitystoimikunnassa.”

 

Kasperi Launis

 

Turvallisuuspäällikkö, Kirkkonummen kunta
0407400157, [email protected]

 

“Roolini yhtenä nimitystoimikunnan jäsenenä on auttaa vuosikokousta löytämään halukkaiden joukosta uudet motivoituneet toimijat Helsingin Ekonomien hallitukseen. Hyvään hallituksen tarvitaan sopivassa suhteessa näkemystä, kokemusta, arvostusta ja intoa.”

 

Auri Pakarinen