Helsingin Ekonomit ry:n sääntömääräinen vuosikokous

 

Lauantaina 28.11.2020 klo 10.30 alkaen
Oma tietokone / mobiililaite tai Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki

 

Suositamme pidättäytymään fyysisestä osallistumisesta yhdistyksen kokoukseen ja osallistumaan kokoukseen etänä turvallisesti omalta tietokoneelta käsin tämän hetken arvaamattoman koronatilanteen vuoksi. Alueellamme kaikki yli 20 hengen yleiset kokoukset on kielletty Aluehallintoviraston (Avi:n) määräyksellä. Mikäli kokoukseen kuitenkin osallistuu paikan päällä yli 20 henkilöä (sis. tekninen henkilöstö), hajautetaan osallistujat eri tiloihin. Hajautetuissa tiloissa kokousta seurataan ja siihen osallistutaan verkkoyhteyden välityksellä.

 

 

Kuka voi osallistua, mitä vuosikokouksessa käsitellään?

 

Sääntömääräinen kokous on yhdistyksemme tärkein kokous ja päätökset tekevät kokoukseen osallistuvat jäsenet. Jokainen Helsingin Ekonomien jäsen voi osallistua kokoukseen.

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten yhdistyksen hallitusvalinnat. Sääntömääräisten asioiden lisäksi tässä kokouksessa päätetään

  • yhdistyksen strategiasta vuodesta 2021 eteenpäin
  • sääntömuutosesityksistä
  • koulutusrahaston purkamisesta.

 

Miten voi osallistua kokoukseen?

 

Etäosallistumismahdollisuus

 

Tänä vuonna kokoukseen voi osallistua säännöistämme poiketen myös etänä.

  • Vuoden 2021 kesäkuun loppuun voimassa oleva väliaikainen lakimuutos mahdollistaa yhdistysten kokousten järjestämisen myös etäyhteyksien avulla, vaikka yhdistyksen säännöissä ei tästä olisi mainintaa.  Poikkeamislain tarkoituksena on turvata yhteisöjen päätöksenteon häiriöttömyys ja turvallisuus koronaepidemian aikana.

Vuosikokoukseen osallistutaan etänä virtuaalisesti omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta ja se edellyttää toimivaa verkkoyhteyttä sekä tietokonetta tai mobiililaitetta. Suosittelemme vahvasti etäosallistumista.

 

Äänestäminen kokouksissa

 

Mikäli kokouksessa äänestetään, tehdään se sähköisesti Prospectum Oy:n alustalla oman mobiililaitteen tai tietokoneen kautta. Ilmoittautuessasi tapahtumaan vahvistat hyväksyväsi tietojen välittämisen Prospectumille.

 

Osallistuminen paikan päällä

 

Paikan päällä osallistumiseen tarvitset myös tietokoneen tai mobiililaitteen mahdolliseen äänestämiseen. Mikäli sinulla ei ole omaa mobiililaitetta tai tietokonetta, jonka voit ottaa mukaan, kerro se meille, niin vuokraamme sinulle laitteen. Ilmoittautumislomakkeella on tälle oma kysymyksensä.

 

Aikataulu

 

10.00-10.30 Sisäänkirjautuminen etänä ja ilmoittautuminen paikan päällä
10.30-12.15 Kokous
12.15-13.00 Kokoustauko
13.00-15.00 Kokous jatkuu
15.00-15.15 Tarvittaessa tauko
15.15-16.00 Tarvittaessa kokous jatkuu