Helsinki talvi

Helsingin Ekonomien vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous on Helsingin Ekonomien ylin päättävä elin. Jokainen Helsingin Ekonomien jäsen voi osallistua kokoukseen. Kokouksessa läsnä olevat jäsenet päättävät esillä olevista asioista.

Uudet hallitusvalinnat

 

Hallitusvalinnat menivät nimitystoimikunnan esitysten mukaan. Hallituksen kooksi päätettiin puheenjohtaja + 10 jäsentä. Puheenjohtajaksi valittiin Jukka-Pekka Kokkonen kaudelle 2019-2021. Hallituksen täydentäjäksi v. 2019 (Kokkosen loppukaudeksi) valittiin Eiren Tuusjärvi. Hallituksen täydentäjäksi v. 2019-20 (kesken kauden eronneen tilalle) valittiin Rauno Haapanen. Uudet hallitusjäsenet täydelle kaudelle 2019-2021 ovat Vilja Arola, Esa Kinnunen, Oona Matinpalo ja Martti Warras.

 

Vastavalittu uusi puheenjohtaja Jukka-Pekka Kokkonen
Vastavalittu uusi puheenjohtaja Jukka-Pekka Kokkonen kertoo tuntemuksiaan:

 

Olen erittäin otettu ja innoissani valinnasta puheenjohtajaksi! Saimme upeita uusia hallitusjäseniä, joilla on strategista osaamista, uusia ideoita ja halua kehittää toimintaa jäsenten toiveiden pohjalta.

 

Hallitukselle on asetettu strategiakauden loppuun asti haastavat tavoitteet ja on etsittävä rohkeasti uusia keinoja täyttää jäsentemme tarpeita. Toivon, että kauteni aikana jäsenmäärämme on kasvanut, olemme kohdanneet useampia jäseniä ja löytäneet joitain uusia tapoja auttaa jäseniämme menestymään.

Vuosikokouksen päätösasiat koskien vuotta 2017

 

Yhdistyksen vuosikokous hyväksyi vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2017. Tilinpäätös vahvistettiin sekä vastuuvapaus myönnettiin. Dokumentit näet täältä.

 

Vuosi_2017

 

Esitykset sääntömuutoksista

 

Vuosikokouksessa oli myös laaja-alaiset sääntömuutokset käsittelyssä. Niistä käytiin runsasta keskustelua, jonka päätteeksi sääntömuutosesitys kokonaisuudessaan äänestyksen tuloksena päätettiin palauttaa valmisteluun. Erityisen voimakkaita mielipiteitä herättivät jäsenkriteerit sekä valtuustomalli. Täältä näet vuosikokouksessa esitetyt sääntömuutokset.

 

Päätösasiat koskien vuotta 2019

 

Yhdistyksen kokous päätti hallituksen esityksen pohjalta vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta (sis. jäsenmaksu ja hallituksen palkkiot). Kokouksessa päätettiin nimitystoimikunnan esityksen pohjalta hallituksen jäsenten lukumäärästä sekä hallitusvalinnoista. Lisäksi valittiin tilintarkastaja ja nimitystoimikunta vuodelle 2019.

 

Nostot päätöksistä:

 • Strategiakausi jatkuu vuoteen 2020
 • Painopistealueet:  
  1. Jäsentoiminta: Kuuntelemme, kannustamme ja osallistamme jäseniämme sekä tarjoamme verkostoitumismahdollisuuksia.
  2. Vaikuttavuus: Olemme Suomen Ekonomien sekä muiden ekonomiyhdistysten arvostama ja niiden näkemyksiä huomioon ottava suunnannäyttäjä, sparraaja ja yhteistyökumppani.
  3. Talous ja hallinto: Vakaa talous mahdollistaa toiminnan toteuttamisen ja kehittämisen.
 • Vuoden 2019 teema on kestävä kehitys
 • Helsingin Ekonomien jäsenmaksu vuodelle 2019 on 38 euroa
 • Tilintarkastajan valinta vuodeksi 2019: Yhdistyksen tilintarkastusyhteisönä jatkaa KHT-yhteisö Oy Tuokko Ltd päävastuullisena tilintarkastajana KHT Mika Järvinen ja tilintarkastajana KHT Janne Elo sekä tämän varahenkilönä KHT Timo Tuokko.
 • Nimitystoimikunnan nimeäminen vuodeksi 2019: Nimitystoimikunnan kokoonpano vuodelle 2019 -Mirja Heiskari, Pasi Jokela, Kasperi Launis, Auri Pakarinen, Heli Törrönen ja Esa Vilhonen.

 

Vuosi_2019

 

Tiivistelmä kuluvan vuoden 2018 toiminnasta

 

Vuosi_2018