Nuija

Mitä vuosikokouksessa päätettiin?

Helsingin Ekonomit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 28.11.2020. Tässä kirjoituksessa on koonti kokouksessa päätetyistä asioista.

 

 

Hallitusvalinnat

 

Yhdistyksen kokous valitsi kolme uutta jäsentä hallitukseen erovuoroisten tilalle. Kaudella 2021-23 hallituksessa vaikuttavat Lauri Härkönen, Kati Isomaa ja Laura Utti. Onnea valituille!

 

Lauri Härkönen

Kati Isomaa

Laura Utti

 

Strategia 2021-

 

Vuosikokous hyväksyi hallituksen esityksen uudeksi strategiaksi. Strategia on voimassa toistaiseksi.

 

MISSIO: Olemme mahdollistaja ja vastuullinen vaikuttaja. Luomme yhdessä menestystä sekä osaavaa ja kestävää huomista.

VISIO: Halutuin kumppani opintojen ensi askeleista läpi elämän.

 

Toiminta perustuu arvoillemme: arvostamme, innostamme, rohkaisemme, yhdistämme.

 

LUE LISÄÄ: Strategia 2021-

 

 

Toimintasuunnitelma 2021

 

Helsingin Ekonomien teema vuodelle 2021 on vahvan ja monimuotoisen yhteisön rakentaminen.  Tapahtumat tulevat olemaan toiminnan ydin ja luvassa on lähes 200 tapahtumaa, joista yli kolmannes on virtuaalitapahtumia. Kerhojohtokunnat ideoivat ja toteuttavat suuren osan tapahtumista. Kokouksessa päätetyt sääntömuutokset viedään käytäntöön ja tästä näkyvin asia on se, miten hallituksen jäsenet tullaan valitsemaan jatkossa.

 

LUE LISÄÄ: Toimintasuunnitelma 2021

 

 

Sääntömuutokset

 

Sääntöjen muuttaminen edellyttää kahden peräkkäisen yhdistyksen kokouksen kolmen neljäsosan (3/4) äänivaltaisen osanottajakunnan kannatuksen. Sääntömuutoksista valtaosa oli toisessa käsittelyssä ja yksi asiakokonaisuus ensimmäisessä käsittelyssään.

 

Toisessa käsittelyssä olleet kokonaisuudet hyväksyttiin yksimielisesti (stilistiset ja vähäiset muutokset , varojen luovuttaminen yhdistyksen purkautuessa, yhdistyksen kokoukset, hallituksen jäsenten valinta & jäsenten äänioikeus) ja ensimmäisessä käsittelyssä ollut jäsenkriteerien nykyaikaistaminen etenee toiseen käsittelyyn.

 

LUE LISÄÄ: Sääntömuutosesitys ja muutokset nykyisiin sääntöihin

 

 

Jäsenmaksu 2021

 

Helsingin Ekonomien jäsenmaksu pysyy nykyisellään eli 38 euroa / jäsen / vuosi. Jäsenmaksutuotoin suunnitellaan katettavan noin 70 % toiminnan kuluista vuonna 2021.

 

 

Tilintarkastaja

 

Yhdistyksen tilintarkastusyhteisönä jatkaa Oy Tuokko Ltd.